Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 20:50
Θεσσαλία

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στη Λάρισα: 4 συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή






Συνελήφθη προχθές (21-08-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 45χρονος, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ύψους έως (78) εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν, μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.
Συνελήφθη προχθές (21-08-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 35χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με συνολική ποινή φυλάκισης (1) έτους και (7) μηνών και συνολική χρηματική ποινή (700) ευρώ, για το αδίκημα της μαστροπείας και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Συνελήφθη προχθές (21-08-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 43χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς ιατρική συνταγή και ένα αναδιπλούμενο σουγιά, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη χθες (22-08-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 32χρονος, διότι εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό. Στην κατοχή βρέθηκε το αφαιρεθέν ποσό, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.