Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 01:40
Τοπικά

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια στα Κανάλια [photos] – – Σε επιφυλακή ο Δήμος Βόλου






Σημαντικά προβλήματα προκαλεί η έντονη βροχόπτωση που πλήττει την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου από νωρίς σήμερα το πρωί.

Από την βροχόπτωση στα Κανάλια και στην Κερασιά έχουν πλημμυρίσει δρόμου και σπίτια, ενώ το νερό, που σε ορισμένα σημεία των δρόμων είχε μεγάλο ύψος, μπήκε μέχρι και μέσα σε σταθμευμένα οχήματα. Από το πρωί σημειώνονται επίσης  και διακοπές ρεύματος.

Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία του δρόμου Καναλίων -Κερασιάς, ενώ στην περιοχή βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν συνεχώς για την απάντληση υδάτων.

Επίσης, στα Κανάλια μετέβη και ο Δήμαρχος Ρ. Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας. Στην περιοχή βρίσκονται και συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας που καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για τον καθαρισμό των δρόμων, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

 Σε επιφυλακή ο Δήμος Βόλου

Στο μεταξύ από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Επειδή οι ραγδαίες βροχοπτώσεις που από το πρωί σημειώνονταν στην περιοχή μας προβλέπεται να συνεχιστούν καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου, με την εμφάνιση προβλημάτων να είναι πιθανή, ο Δήμος Βόλου που έχει θέσει όλες του τις δυνάμεις σε επιφυλακή, καλεί όσους πολίτες αντιμετωπίζουν έκτακτα περιστατικά και χρειάζονται βοήθεια να απευθύνονται στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στο τηλέφωνο 24210 80959 ή στο γραφείο Δημάρχου 24213 50173-4