Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:15
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από την επίθεση στον Πάνο Καλλίτση






Σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς στον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών το βράδυ του Σαββάτου πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον Πάνο Καλλίτση στο σπίτι του στο Λυκαβηττό έδωσε στους άνδρες του Ανθρωποκτονιών το θύμα μέσα από το θάλαμο του νοσοκομείου “Σωτηρία” όπου νοσηλεύεται.

Η κατάθεση του, δόθηκε χθες αργά το βράδυ και ο 42χρονος make up artist των επωνύμων, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το ματωμένο σκηνικό ενώ σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες που οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν κομβικές και πολύ χρήσιμες στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Πάνου Καλλίτση, της συζύγου του Έλενας Χριστοπούλου αλλά και την έρευνα των αστυνομικών μέχρι στιγμής προκύπτουν τα εξής:

– Οι δράστες ήταν αλλοδαποί, φορούσαν κουκούλες και αντέδρασαν με πανικό και σπασμωδικά όταν ο κομμωτής έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και πήγε να κάνει όπισθεν.

– Στο σημείο βρέθηκαν πέντε κάλυκες των 7.65 χιλιοστών από 32άρι πιστόλι, οι τρεις βολίδες χτύπησαν το σώμα του 42χρονου και οι βρέθηκαν στον τοίχο του γκαράζ. Οι δράστες περίμεναν το θύμα έξω από το γκαράζ και του επιτέθηκαν μόλις μπήκε μέσα με το αυτοκίνητο του. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι κουκουλοφόροι, δεν είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν. Ούτε να του στείλουν κάποιο μήνυμα καθώς πυροβόλησαν το τζάμι και όταν βγήκε έξω από το αυτοκίνητο στα πόδια και μια φορά στο θώρακα. «Σε μία συμπλοκή μπορεί να χαθεί ο έλεγχος και αν οι δράστες δεν είναι ψύχραιμοι, τότε πολλά μπορεί να συμβούν…» λένε στο protothema.gr αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

– Απορία για τους αστυνομικούς αποτελεί το γιατί οι δράστες δεν πήραν φεύγοντας το φάκελο με τις 4.000 ευρώ (εισπράξεις της ημέρας από το κομμωτήριο) που είχε ο Καλλίτσης στο αυτοκίνητο του. Ίσως δεν γνώριζαν για τα συγκεκριμένα χρήματα και ήθελαν να ανεβάσουν το ζευγάρι στο διαμέρισμα του Λυκαβηττού για να τους αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα.

– Στην κατάθεση του ο κομμωτής διευκρίνισε ότι δεν είχε διαφορές, δεν δεχόταν απειλές και δεν έπαιρνε κάποια μέτρα ασφαλείας κατά τις μετακινήσεις του.

– Τέλος, στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών έχει μπει και ένα συμβάν που είχε ο γνωστός κομμωτής το 2011 με φόντο οικονομικές διαφορές.