Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 15:15
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Περί αξιοπιστίας και φερεγγυότητας…






Διαβάσαμε, μετά της δεούσης προσοχής, τα αναλυτικά στοιχεία των μετρήσεων που έγιναν σε ένα καναδικό εργαστήριο και που έδωσε στη δημοσιότητα η Επιτροπή Αγώνα (για την πολιτική ή άλλη αποκατάσταση συγκεκριμένων Πολιτών) για την ρύπανση γύρω από την ΑΓΕΤ και ένα δέος το αισθανθήκαμε. Αφ’ ενός μεν γιατί πρόκειται για ένα ακόμη κεφάλαιο στον μακρύ επαναστατικό αγώνα των Λημνιού, Μπαξεβανόπουλου, άντε και της Ιφιγένειας και αφ’ ετέρου, κυρίως αυτό, επειδή φρόντισαν να το επενδύσουν με την προσωπική τους αξιοπιστία και φερεγγυότητα, που για μας τουλάχιστον είναι Ευαγγέλιο!

Υπάρχουν βέβαια και οι κακεντρεχείς αμφισβητίες που ναι μεν δέχονται ότι το Καναδικό εργαστήριο έδωσε αξιόπιστα αποτελέσματα, χωρίς μάλιστα να ψάχνουν αν αυτοί που έστειλαν τα δείγματα έχουν σχέση (αν έχουν) με αυτό, αλλά εκφράζουν (αν είναι δυνατόν!) αμφιβολίες από που και με ποιο τρόπο λήφθηκαν τα δείγματα, που τελικά εστάλησαν. Πχ θα μπορούσαν να είναι από τον Ασωπό ή από ένα σταύλο, ή…. λένε οι κακοί αυτοί άνθρωποι. Και οι πιο κακοί λένε και το ανέκδοτο με την κατσαρίδα στο εστιατόριο…

Ετσι σε ένα ακόμη αναγκαστικό διάλειμμα του τιτάνιου οικολογικού τους αγώνα θα πρέπει οι Λημνιός, Μπαξεβανόπουλος, άντε και η Ιφιγένεια, να ενημερώσουν τον κόσμο με ποια ακριβώς διαδικασία και από ποιους έγινε η δειγματοληψία. Για να βουλώσουν τα στόματα όλων αυτών που διαδίδουν διάφορα και αμφισβητούν την ειλικρίνεια των προθέσεών τους!!! (ακόμα και τα “συντρόφια” του ΣΥΡΙΖΑ)