Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 05:52
Άλλες Ειδήσεις

Πείραμα: Δύο γυναίκες φιλιούνται στο στόμα στη μέση του δρόμου, κάμερα καταγράφει τις αντιδράσεις περαστικών (vid)






Στο γνωστό μοτίβο των κοινωνικών πειραμάτων στο δρόμο, με την καταγραφή των αντιδράσεων των περαστικών, στο Λονδίνο θέλησαν να τεστάρουν την ανεκτικότητα και τις αντιδράσεις στις διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Ετσι, δύο κορίτσια, η 22χρονη Μόλι Μακγκίμπον και η 27χρονη Κίμπερλεϊ Κόλινς εξέφρασαν δημόσια τον έρωτά τους  με φιλιά στο στόμα.

Πώς αντέδρασαν οι περαστικοί;

Οι αντιδράσεις -όπως θα δείτε και στο βίντεο- ήταν διαφορετικές ανάμεσα στις ηλικιακές κατηγορίες. Οι νέοι έδειξαν ότι δεν έχουν πρόβλημα μπροστά στη θέα ενός λεσβιακού φιλιού. Οι πιο μεγάλοι σε ηλικία, όμως, έδειξαν να σοκάρονται.

Η 22χρονη Μόλι Μακγκίμπον ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είδα ότι τα άτομα της ηλικίας μας δεν δίνουν και τόση σημασία. Η μεγαλύτερη γενιά έστρεψε το κεφάλι της για να μας δει και να σχολιάσει. Αυτό είναι λιγάκι άβολο. Αυτό το διαπίστωσα σήμερα».

«Πιο παλιά άκουγα σφυρίγματα, φωνές ή σχόλια. Πλέον υπάρχουν βλέμματα και προσοχή», ανέφερε η Κόλινς. Ακόμα, σημείωσε ότι ένας οικοδόμος συμπεριφέρθηκε με στερεοτυπικό τρόπο, κοιτάζοντάς τες για πολλή ώρα.

Ενα ζευγάρι μεγαλύτερης ηλικίας δείχνει να σχολιάζει την διαχυτικότητα των κοριτσιών, ενώ ένας κομψά ντυμένος άνδρας, κοιτάζει επίμονα τις δύο κοπέλες καθώς περνά από δίπλα τους στην αποβάθρα του σταθμού.

Παρά το ότι δεν έλειψαν τα σχόλια, τα έντονα βλέμματα και σε κάποιες περιπτώσεις τα πειράγματα, τα κορίτσια σε γενικές γραμμές ένιωσαν να γίνονται αποδεκτά από τους γύρω τους.

Εσύ πώς θα αντιδρούσες;

Το βίντεο που ακολουθεί δίνει τροφή για σκέψη…