Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 01:05
Κόσμος

Πατέρας σε δικαστική διαμάχη κηδεμονίας σκότωσε την κόρη του






ατέρας σε δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά της εξάχρονης κόρης του μπροστά στα μάτια δύο ανυποψίαστων υπεύθυνων ασφαλείας ενός εθνικού πάρκου στη Βόρεια Καρολίνα.

Οι δύο φύλακες του πάρκου είδαν έναν άντρα με ένα παιδί. Θεώρησαν ύποπτο ότι μάζευε ξύλα σαν να ήθελε να ανάψει φωτιά και τον πλησίασαν. «Δεν τρέχει τίποτα», είπε ο Σεθ Πίκερινγκ, ο πατέρας του εξάχρονου κοριτσιού. Τότε ξαφνικά ο φύλακας άκουσε έναν γδούπο και μια κραυγή. Γύρισε και είδε ένα κοριτσάκι να κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος. Ο πατέρας της την είχε μαχαιρώσει στην καρδιά και στους πνεύμονες. Ο Σεθ Πίκερινγκ κοίταξε τον φύλακα και είπε: «Τώρα δεν θα μου την πάρει κανείς. Κι αυτή αυτό ήθελε».

Ο Σεθ Πίκερινγκ κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού για περισσότερο από ένα χρόνο. Η Άσλεϊ Πίκερινγκ, μητέρα του παιδιού, ζούσε στη Φλόριντα. Τον χώρισε γιατί την κακομεταχειριζόταν. Προσωρινά η κηδεμονία του παιδιού είχε δοθεί σε υγειονομική υπηρεσία της επαρχίας Μπάνκομπ. Το κατηγορητήριο δεν αναφέρει γιατί η επιμέλεια του παιδιού είχε δοθεί σε κρατική υπηρεσία. Ο πατέρας είχε το δικαίωμα επισκέψεων υπό την επιτήρηση κάποιου υπεύθυνου. Ωστόσο, εκείνη την Παρασκευή πήρε την κόρη του και πήγαν στο πάρκο χωρίς να έχει ζητήσει άδεια. Την είχε απαγάγει. Ο ίδιος λέει ότι τρόμαξε από την παρουσία των δύο φυλάκων. Πίστεψε ότι ήρθαν για να του πάρουν την Λάιλα. «Την αγαπούσε πολύ. Δεν πίστεψα ποτέ ότι το παιδί μου κινδυνεύει μαζί του. Και εκείνη τον αγαπούσε υπερβολικά», δήλωσε η μητέρα σε τοπική εφημερίδα. Συγγενείς του παιδιού δημιούργησαν μια ιστοσελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για να μπορέσουν να μεταφέρουν τη σορό της Λάιλα στη Φλόριντα.

 

 

Πηγή: athensvoice.gr