Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:07
LIFE

Πασίγνωστος τραγουδιστής βυθισμένος στην κοκαΐνη και στο αλκοόλ!






Η φράση «Εσύ, αγόρι μου, δεν κάνεις για πρώτο όνομα», που ξεστόμισε για εκείνον γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας, οδήγησε τον πασίγνωστο λαϊκό τραγουδιστή στο γραφείο του ψυχολόγου!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο αρρενωπός καλλιτέχνης, με τα πολλά σουξέ και τις πανέμορφες -επώνυμες- γυναίκες στο ερωτικό παρελθόν του, ήδη επισκέπτεται ειδικό, αφού έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη. Μάλιστα, η άσχημη ψυχολογική κατάστασή του τον οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις, καθώς «φλερτάρει» τόσο με το αλκοόλ όσο και με τις απαγορευμένες ουσίες.

Ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων έβλεπε το τελευταίο διάστημα τα ρεζερβέ στο μαγαζί του, όπου εμφανιζόταν ο συγκεκριμένος ερμηνευτής μαζί με γυναίκα συνάδελφό του, να μειώνονται συνεχώς.

Όταν, δε, οι κρατήσεις έφτασαν μόλις τα 40 τραπέζια, ο ισχυρός άνδρας της νύχτας καβγάδισε έντονα με τον τραγουδιστή, ο οποίος του υποσχόταν ένα μαγαζί ασφυκτικά γεμάτο, προτού πέσουν οι υπογραφές της συνεργασίας τους. Το σχήμα, βέβαια, κατέβηκε άρον άρον και πολλοί άνθρωποι έμειναν άνεργοι.

Στενοί συνεργάτες του καλλιτέχνη, ο οποίος έσκιζε πριν από λίγες σεζόν, τον είχαν συμβουλέψει να μην συνεργαστεί με την συγκεκριμένη τραγουδίστρια, γιατί δεν έχει πλέον τη δυναμική του παρελθόντος, ενώ κάποιοι τη θεωρούν… κακότυχη.

Εκείνος δεν τους άκουσε, πιστεύοντας ότι και μόνος του θα μπορούσε να γεμίσει ένα μεγάλο μαγαζί, που έχει ήδη τους δικούς του θαμώνες. Μόνο που η γοητεία του και οι τελευταίες επιτυχίες του δεν αποδείχτηκαν αρκετές.

Το συγκεκριμένο μουσικό πρόγραμμα κατέβηκε νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί και ο τραγουδιστής για να… πνίξει τον πόνο του, βρίσκεται κάθε Τετάρτη σε άλλο νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή, όπου ξενυχτάει και τα πίνει μέχρι το πρωί, καθώς έχει μεγάλη συναίσθηση της λέξης «ευθύνη».

Παράλληλα, οι πληροφορίες της «Espresso» τον θέλουν να έχει «βουλιάξει» και στην κοκαΐνη, γεγονός που έχει αρχίσει να αλλοιώνει τον χαρακτήρα του.

Όπως μαθαίνουμε, δεν μπορεί να καταλάβει πως η θεαματική πορεία του χειμώνα δεν έφερε ανάλογη επιτυχία τη θερινή σεζόν, αν και δικοί του άνθρωποι τού υπογράμμισαν ότι με άλλες προδιαγραφές τραγουδούσε τον χειμώνα, συγκεκριμένα με συνάδλεφό του ο οποίος έχει σταθερό και φανατικό κοινό.

Ωστόσο, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ο καλλιτέχνης έχει στο πλευρό του τους φίλους του, αλλά και έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στα νυχτερινά μαγαζιά. Το μόνο που του απομένει είναι να μαζέψει τα «κομμάτια» του και να δει με καλύτερη προσοχή το επαγγελματικό μέλλον του.

 

πηγή: Espresso