Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 03:29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρενόχλησε πάλι ανήλικη ο «δράκος» της Κομοτηνής






Τρεις μήνες μετά την απόπειρά του να ασελγήσει σε ένα 8χρονο κοριτσάκι μέσα στο ασανσέρ του σπιτιού του, φαίνεται πως έκανε πάλι την εμφάνισή του ο «δράκος» της Κομοτηνής! Και αυτή τη φορά, θύμα του ήταν ένα ανήλικο κορίτσι στο οποίο έδειξε άσεμνες φωτογραφίες!

Όπως και στο πρώτο κρούσμα, ο άγνωστος πλησίασε την 10χρονη μαθήτρια την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο, τη σταμάτησε και της έδειξε φωτογραφίες με πορνό περιεχόμενο που είχε καταχωρημένες στο κινητό του! Το κοριτσάκι πανικοβλήθηκε, αλλά βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει τρέχοντας όταν ο παιδόφιλος δέχθηκε μια κλήση στο κινητό του και απάντησε!

Οι γονείς της 10χρονης, που ενημερώθηκαν αμέσως, κατήγγειλαν την απόπειρα σε βάρος του παιδιού τους στην Ασφάλεια. Βάσει της περιγραφής που έδωσε η μικρή, οι αστυνομικοί αναζητούν έναν άνδρα ηλικίας 30 ως 35 χρόνων που τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν με αυτού που είχε επιτεθεί στην 8χρονη στις 20 Ιανουαρίου. Τότε, ο δράστης μπήκε μαζί με το κοριτσάκι στο ασανσέρ της πολυκατοικίας και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της κλείνοντάς της το στόμα. Όμως, ένας επαγγελματίας που εργαζόταν στην πολυκατοικία κάλεσε τον ανελκυστήρα και, μόλις άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε τον σάτυρο που επιχειρούσε να την κακοποιήσει! Ο δράστης το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.