Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 10:54
Τοπικά

Παραλίγο τραγωδία στην Ιάσονος – Ανεξέλεγκτο ΙΧ έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα (photos)






Τύχη βουνό είχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί που στήνουν την 2η Μαθητική Έκθεση Επαγγελματικών Λυκείων, στην παραλία του Βόλου, καθώς και διερχόμενοι, όταν στις 12:30 το πρωί, ΙΧΕ αυτοκίνητο, μάρκας HONDA, εξετράπη της πορείας του, στην οδό Ιάσονος, στο ύψος του κτηρίου Παπαστράτου του Πανεπιστημίου και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα, ακριβώς μπροστά από το περίπτερο της Έκθεσης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ηλικίας περίπου 35 ετών, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, όταν επιχείρησε να πάρει την στροφή. Ευτυχώς, κατά την πρόσκρουση στα σταθμευμένα οχήματα, δεν τραυματίστηκε κανείς – ούτε και ο ίδιος – παρότι υπήρχε κόσμος στο σημείο, κυρίως παιδιά που «στήνουν’ την Έκθεση ενόψει των εγκαινίων της σήμερα το απόγευμα. Αν δεν ήταν τα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο θα είχε μπει στο χώρο της έκθεσης. Από τη δύναμη της πρόσκρουσης πάνω στα δύο αυτοκίνητα μετακινήθηκαν και οι τσιμεντένιοι οριοθέτες της έκθεσης και σε ένα σημείο η τέντα σκίστηκε.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς της Τροχαίας, οδηγός άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος είχε δει το HONDA πριν το ατύχημα, ο οδηγός του έδειχνε από πριν, να μην έχει κανέναν έλεγχο του οχήματος για αυτό και ο ίδιος τον άφησε να τον προσπεράσει.

Στην ίδια κατάσταση ήταν ο οδηγός και μετά το ατύχημα, όταν εξήλθε του αυτοκινήτου, δείχνοντας να μην έχει συναίσθηση του χώρου γύρω του, αλλά και του τι ακριβώς συνέβη.

 

 

Πηγή: ert.gr