Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 14:56
Τοπικά

Παραδόθηκε το ασθενοφόρο δωρεά της ΕΒΟΛ στο Νοσοκομείο – Ακινητοποιημένο το δεύτερο στο Κ.Υ. Βελεστίνου χωρίς πινακίδες!






Επτά μήνες μετά από απόφαση που είχε ληφθεί και λόγω καθυστέρησης, εκ μέρους της αντιπροσωπείας, παραδόθηκε σήμερα στην είσοδο του Νοσοκομείου, το ασθενοφόρο δωρεά της ΕΒΟΛ προς το Νοσοκομείο Βόλου, που πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες της Μαγνησίας. Στο περιθώριο της παράδοσης έγινε γνωστό, ότι το δεύτερο ασθενοφόρο που παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, παραμένει, τρεις μήνες μετά, ακόμη ακινητοποιημένο, διότι δεν έχουν εκδοθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας!

Παραδίδοντας το κλειδί του ασθενοφόρου ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου Νικήτας Πρίντζος δήλωσε ότι πριν από 7 μήνες η ΕΒΟΛ αποφάσισε να δωρίσει δύο ασθενοφόρα πλήρως εξοπλισμένα, στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου που παραδόθηκε προ τριμήνου και ένα στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο με τη δέσμευση ότι θα είναι για χρήση των απαιτήσεων του Ν. Μαγνησίας.
Όπως είπε, παρόλο που υπήρξε μια καθυστέρηση που οφείλεται στην εταιρία, σας το παραδίδουμε και θέλω να αλλάξω μια ευχή που έκανα προ τριμήνου: Τότε είχα πει να είναι αχρείαστο και ακίνητο και εννοούσα να έχουμε όλοι υγεία και το αυτοκίνητο να μην χρειάζεται να μετακινηθεί.
Σύμφωνα με τον κ. Πρίντζο «δεν είχα πει να μείνει σε πάρκινγκ διότι δεν μπορούμε να βγάλουμε πινακίδες. Διότι το προηγούμενο ασθενοφόρο που παραδώσαμε, πληροφορήθηκα σήμερα ότι ακόμη δεν κυκλοφορεί στο Βελεστίνο»!

Ο ίδιος ευχήθηκε το γρηγορότερο δυνατόν να βγουν γρήγορα οι πινακίδες του ασθενοφόρου για να είναι χρήσιμο στον κόσμο και να μην σημειώνονται τέτοιες καθυστερήσεις.
Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου διαβεβαίωσε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της και θα κάνει ότι μπορεί πάντα. «Η ΕΒΟΛ, το προσωπικό, οι αγρότες σας το δωρίζουμε με όλη μας την καρδιά και θέλουμε να είναι χρήσιμο για την κοινωνία», δήλωσε ο Νικήτας Πρίντζος.

Από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου Ματθαίος Δραμητινός, ευχαρίστησε την ΕΒΟΛ και τον πρόεδρο κ. Πρίντζο για όλη τη βοήθεια που είχε το «Αχιλλοπούλειο» αυτή την περίοδο.
Όπως είπε, δεν είναι μόνο το ασθενοφόρο, αλλά η ΕΒΟΛ βοήθησε στην προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
Ο κ. Δραμητινός δήλωσε ότι το ασθενοφόρο πρέπει να είναι στο δρόμο για να βοηθάει τους συμπολίτες και τους συνανθρώπους μας.
Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου δεσμεύτηκε ότι οι διαδικασία μεταβίβασης του ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ θα γίνει άμεσα, διότι το Νοσοκομείο δεν διαθέτει ασθενοφόρα και οδηγούς.