Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 18:24
Θεσσαλία

Παρέλυσε και η Λάρισα






Παρέλυσε σήμερα η Λάρισα, καθώς όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι συμμετείχαν μαζικά στις δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες και στις δύο συγκεντρώσεις πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας- μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών- δυναμική ήταν η παρουσία αγροτών, τόσο από το μπλόκο της Νίκαιας, όσο και από το μπλόκο των Τεμπών, ενώ το «παρών» έδωσαν και περίπου 20 τρακτέρ- δεν μετακινήθηκαν περισσότερα προκειμένου να υπάρχει ο χώρος να σταθεί το πλήθος των πολιτών που συμμετείχαν στην συγκέντρωση- που με μαύρες σημαίες και συνεχή κορναρίσματα έδιναν τον τόνο στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής, της ασφαλιστικής και φορολογικής μεταρρύθμισης.

Στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έδωσε το «παρών» και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Κώστας Αγοραστός.

Στη γενική απεργία συμμετέχουν τα ταξί, που κατέβασαν τη σημαία, τα καφέ της πόλης, τα οποία παρέμειναν κλειστά στο κέντρο της Λάρισας, τα εμπορικά καταστήματα και τα περίπτερα.

– See more at: http://www.eleftheria.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1/%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1/item/102483-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1.html#sthash.dtCrdLvt.dpuf