Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 01:49
Αθλητικά

Παράταση ή στέψη στο μπάσκετ;






Στο τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην τέταρτη αναμέτρηση της συγκλονιστικής σειράς των τελικών της Basket League (19:30, Novasports 2).

Με ηγέτη και πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 77-72 του Παναθηναϊκού στον τρίτο τελικό της σειράς, πήρε το προβάδισμα με 2-1 και πλέον βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίθετα, οι «Πράσινοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, και ψάχνουν σήμερα την δεύτερη νίκη τους που θα τους δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα σε πέμπτο παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες, καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το τελευταίο του Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ, ενώ, σε περίπτωση επικράτησης του Ολυμπιακού, ίσως είναι και το τελευταίο στην καριέρα του.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ενώ, σε δηλώσεις του, o Αντώνης Φώτσης τόνισε πως η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Από την άλλη μεριά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γιώργο Πρίντεζη, με τον Οθέλο Χάντερ να δηλώνει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στην τρίτη του νίκη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Χριστοδούλου, Σχινάς και Μητσόπουλος, οι οποίοι διηύθυναν και τον πρώτο αγώνα της σειράς.