Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 07:50
Αθλητικά

Παπαδόπουλος: “Δίκαιη η νίκη μας, μας αδικεί το σκορ”






Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Κισσαμικού, ο Σούλης Παπαδόπουλος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας, η πρώτη εκτός έδρας και είναι η πρώτη εντός έδρας ήττα του Κισσαμικού, που κάνει πιο σημαντικό το αποτέλεσμα που πήραμε σήμερα.
Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, απέναντι σε μια πολύ δυνατή και καλή ομάδα. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της δικής μας ομάδας, από τότε μάλιστα που γύρισαν ορισμένοι βασικοί παίκτες και είμαστε υγιείς και έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο και παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο.
Χωρίς να θέλω να μειώσω την αντίπαλη ομάδα, νομίζω ότι το σκορ μας αδικεί. Είχαμε δοκάρι, ορισμένες επίσης καλές φάσεις για γκολ. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας πιέσει, θα φέρει τη μπάλα κοντά στην περιοχή μας, ξέραμε ότι είναι δυνατός στα στημένα και ιδιαίτερα από τα χτυπήματα φάουλ του Ταραλίδη, εμείς ωστόσο είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε όπως έπρεπε τον Κισσαμικό.
Κοιτάζουμε, πλέον, το επόμενο παιχνίδι που είναι το ερχόμενο Σάββατο με τον Αγρ. Αστέρα.
Αυτό που έχω πει στους ποδοσφαιριστές είναι πως, αν θέλουμε να έχουμε υψηλού στόχους θα πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας, πέρα από το να παίζεις καλά. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τη δουλειά που κάνει στον Κισσαμικό, αλλά θα πω και πάλι πως σήμερα κερδίσαμε δίκαια».