Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024 07:10
Αθλητικά

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για μία θέση στον τελικό






Ούτως ή άλλως ένα μεγάλο ζευγάρι αναμενόταν να βγει από την κληρωτίδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τελικά οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν μεταξύ τους, καθώς η κλήρωση της Παρασκευής (19/2), που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, τους έφερε αντιμέτωπους στους «4» της διοργάνωσης.

Από την άλλη, ΑΕΚ και Ατρόμητος είναι το δεύτερο ζευγάρι στη συγκεκριμένη φάση, που θα παλέψει για μία θέση στον τελικό. Οι αγώνες θα είναι διπλοί, τα πρώτα ματς θα πραγματοποιηθούν στις 2 και 3 Μαρτίου και στις 6 και 7 Απριλίου θα γίνουν οι επαναληπτικοί, ενώ ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 23 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες των ρεβάνς θα αλλάξουν εφόσον ο Ολυμπιακός προκριθεί στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Από εκεί και πέρα, κατά τη διάρκειας της κλήρωσης ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ και πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Ασλανίδης, ζήτησε να γίνει η διαδικασία από τους εκπροσώπους των ομάδων, το αίτημά του όμως από τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνου Γαβριηλίδη δεν έγινε αποδεκτό. Ωστόσο αφού βγήκε η ΑΕΚ, που ήταν και η πρώτη ομάδα, ο Γαβριηλίδης έδωσε τη δυνατότητα στον Ασλανίδη να κληρώσει τον αντίπαλο των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος αποδείχθηκε στη συνέχεια πως θα είναι ο Ατρόμητος.