Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 07:49
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παντελής Παντελίδης: Πέντε σιδερένιες λεπίδες τρύπησαν το τζιπ






Από την έκθεση της Πυροσβεστικής προκύπτει πως το όχημα του Παντελίδη τρύπησαν 5 σιδερένιες λεπίδες, ενώ οι πραγματογνώμονες συμφωνούν πως δεν άνοιξαν οι αερόσακοι και οδηγός-συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνη.

Η υπόθεση για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη έχει ακόμη δρόμο, ωστόσο στη δημοσιότητα έρχονται συνέχεια νέα στοιχεία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» στην έκθεσή τους οι πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τους επιβάτες του μοιραίου τζιπ κατέγραψαν πως οδηγός ήταν ο 32χρονος τραγουδιστής, κάτι που έχουν επισημάνει και στις καταθέσεις τους και προκύπτει πως 5 σιδερένιες λεπίδες τρύπησαν το όχημα.

Στην έκθεση, η οποία βρίσκεται στη δικογραφία, λοιπόν, γίνεται αναφορά πως στη θέση του οδηγού οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν: «άνδρα κανονικά ενδεδυμένο, φέροντα βαριά τραύματα, συνεπεια του σφοδρού δυστυχήματος».

Πιο μπροστά το κάθισμα του οδηγού από του συνοδηγού

Στις έρευνες θα βοηθήσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, αλλά και το αποτέλεσμα του τεστ DNA για το που καθόταν ο κάθε ένας επιβάτης στο μαύρο τζιπ, ωστόσο ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη που έκανε την πρώτη αυτοψία στο όχημα την Κυριακή, φέρεται να διαπίστωσε πως το κάθισμα του οδηγού βρισκόταν 9 εκατοστά πιο μπροστά σε σχέση με εκείνο του συνοδηγού.

Αυτό το στοιχείο συγκλίνει στους ισχυρισμούς της οικογένειας πως ο Παντελίδης δεν ήταν ο οδηγός του οχήματος, ενώ ο πραγματογνώμονας συμφωνεί πως οδηγός και συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες και παράλληλα δεν άνοιξαν οι αερόσακοι.