Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:49
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παντελής Παντελίδης: Δεν πάτησε φρένο στη μοιραία στροφή! Οι τοξικολογικές εξετάσεις και η ταχύτητα του αυτοκινήτου






Ο τραγικός θάνατος του Παντελή Παντελίδη συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα, με τις σκηνές που ακολούθησαν τόσο τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η είδηση, όσο και κατά την διάρκεια της κηδείας του, να είναι ενδεικτικές της αγάπης χιλιάδων Ελλήνων για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Τα πρώτα συμπεράσματα

Όσο περνούν οι μέρες, οι ειδικοί προσπαθούν να ρίξουν “φως” στα αίτια του μοιραίου δυστυχήματος, με τους πραγματογνώμονες να βγάζουν ήδη τα πρώτα τους συμπεράσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι πραγματογνώμονες τονίζουν πως η κατάσταση του αυτοκινήτου ήταν καλή, αφού διαπίστωσαν πως το γκάζι και τα φρένα λειτουργούσαν κανονικά.

Παράλληλα, όμως, καταλήγουν και στο συμπέρασμα πως ο Παντελής Παντελίδης δεν πάτησε φρένο στη μοιραία στροφή, κάτι που είχε ήδη αναφερθεί ως ένα από τα επικρατέστερα σενάρια, αφού στο σημείο δεν είχαν βρεθεί ίχνη φρεναρίσματος…

Σε 20 μέρες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, καθώς και οι εξετάσεις DNA. Σε αυτό το στάδιο δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί με ακρίβεια η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο.

 

Πηγή: newsit.gr