Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 14:07
Παραθλητικά

Πανηγυρίζουν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, αλλά γιατί;






Με ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, γνωστοποιήθηκε ότι η ΕΠΟ απέστειλε έγγραφο στον Εργοτέλη με το οποίο γνωστοποιεί ότι τη νέα περίοδο η ομάδα του Ηρακλείου θα μετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Κατ’ επέκταση το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μία είδηση αν μη τι άλλο θετική, αν και ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τώρα γιατί πανηγύριζαν εκεί στον Ερασιτέχνη δεν το καταλαβαίνουμε αλλά στην τελική καλά κάνουν και πανηγυρίζουν. Δικαίωμα τους είναι.

Ωστόσο, το πρόβλημα του Ολυμπιακού Βόλου και η αγωνία των φίλων της ομάδας δεν είναι σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο, αφού ήταν δεδομένο εδώ και καιρό ότι αυτή θα ήταν η Γ’ Εθνική, αλλά τι θα συμβεί με τα χρέη, την εκκαθάριση της ΠΑΕ και κατά πόσο είναι εφικτό να επιστρέψει η ομάδα στην επαγγελματικές κατηγορίες χωρίς να κουβαλήσει χρέη παλαιότερων χρόνων.

Και πως μπορείς να πανηγυρίζεις όταν στο έγγραφο που απέστειλε η ομοσπονδία δεν γίνεται καμία αναφορά για τον θέμα των χρεών;

Με λίγα λόγια το να αναφέρει ο Ερασιτέχνης στο δελτίο Τύπου ότι κερδίθηκε μία μάχη αναφερόμενος στο ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί τελικά στη Γ’ Εθνική κατηγορία, έχοντας μπροστά του τον “βραχνά” των χρεών, είναι λιγάκι παράλογο.

Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος στο πεδίο της μάχης για να πολεμήσει και να πανηγυρίζει επειδή πέρασε ένα ριάκι.