Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024 00:40
Τοπικά

Παλαίμαχος καλοθοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο 53χρονος που βούτηξε στο κενό στις Πλάκες






Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά τον απροσδόκητο χαμό του 53χρονου Βολιώτη οποίος χθες το απόγευμα αποφάσισε με τραγικό τρόπο να βάλει τέλος στην ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογενεία του και όσους τον γνώριζαν. Προκεται για τον Σταύρο Προμυριώτη επι σειρά ετών εργαζόμενο της ΔΕΥΑΜΒ και παλάιμαχο καλαθοσφαριστή του Ολυμπιακού Βόλου.

Με δάκρυα στα μάτια οι συνάδελφοι του στην δημοτική επιχείρηση και ειδικά στον βιλογικό καθαρισμό που εργάζονταν τα τελευταία χρόνια ακόμη και σήμερα , αρκετές ώρες μετά το τραγικό συμβάν δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο Σταύρος Προμυριώτης έχει φύγει πλέον απο την ζωή. Μόνο καλά είχαν να πουν και σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ ήταν ένας απο τους καλύτερους εργαζόμενους της επιχείρησης , κοινωνικός , πρόσχαρος και ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος.

Η Δευαμβ πενθεί για τον χαμό ενός δικου της ανθρώπου δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος της Επιχείρησης Αρης Σαββάκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 53χρονος αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και είχε λάβει άδεια απο την επιχείρηση.Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιός ήτα νο λόγος που τον οδήγησε στο να βάλει τέλος στην ζωή του μ αυτό το τρόπο.Χθες το μεσημέρι δέθηκε με ένα καλώδιο στο μηχανάκι του και αφού πήρε φόρα, πήδηξε μαζί με το μηχανάκι στη θάλασσα στην περιοχή «Πλάκες».Η σορός του άτυχου άνδρα, ανασύρθηκε από την θάλασσα από δύτη, ο οποίος ειδοποιήθηκε από άνδρες του Λιμενικού και την Αστυνομία, για να συμμετέχει στις έρευνες.Στην επιχείρηση συμμετείχαν αλ τη πρώτη στιγμή εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Χθες το πρωί οι συγγενείς του 53χρονου, είχαν δηλώσει στην Αστυνομία την εξαφάνιση του.

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ:

Απεβίωσε ο Σταύρος Προμυριώτης, εργαζόμενος εν ζωή στη ΔΕΥΑΜΒ και παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937. Πρόκειται για τον 53χρονο που χθες έδωσε άδοξο τέλος στη ζωή του, κάνοντας βουτιά δεμένος στο μοτοποδήλατό του, στις ΠΛάκες.

Η κηδεία του εκλιπόντα θα γίνει αύριο Τετάρτη και ώρα 11.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου .

Η οικογένεια της ΔΕΥΑΜΒ με οδύνη πληροφορήθηκε την απροσδόκητη απώλεια του εξαιρετικού και ιδιαίτερα αγαπητού συναδέλφου Σταύρου Προμυριώτη.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πένθος και στον Ολυμπιακό Βόλου

«Φτωχότερη» είναι πλέον η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ο παλαίμαχος παίκτης του Σταύρος Προμυριώτης έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Το μαγνησιακό συγκρότημα εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του πρώην παίκτη του, ο οποίος απεβίωσε βυθίζοντας στο πένθος τους «ερυθρoλεύκους».

Η ανακοίνωση: «Το Δ/κο Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου μας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΡΟΜΥΡΙΩΤΗ, παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας, ο οποίος απεβίωσε και η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη και ώρα 11.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Ο Σταύρος Προμυριώτης αποτέλεσε υπόδειγμα καλαθοσφαιριστή, ανθρώπου και οικογενειάρχη. Το Δ/κο συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ θα είναι εκεί για το τελευταίο αποχαιρετισμό στο φίλο μας Σταύρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».