Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 03:23
Αθλητικά

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού Βόλου: «Προσβολή και απαξίωση»






Στην ανακοίνωση της ματαίωσης του φιλικού ανάμεσα στους παλαίμαχους του Ολυμπιακού Βόλου και Ο.Σ.Φ.Π. καθώς και τους λόγους αυτής, προχώρησε το Δ.Σ. της Ένωσης Παλαμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου. Η σχετική ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ  της “ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ”, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη ματαίωση του αγώνα μεταξύ των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς, που επρόκειτο να γίνει στο Ε.Α.Κ ΒΟΛΟΥ-ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ την Κυριακή 29-5-2016 και ώρα 18.00 μ.μ. στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ, για φιλανθρωπικό σκοπό (ενίσχυση του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο βόλου).

Αυτό οφείλεται στην αθέτηση επανειλημμένων συμφωνιών από τη μεριά του Συνδέσμου Βετεράνων του Ο.Σ.Φ.Π.

Από τον Ιανουάριο του 2014 έχει και σήμερα, για τη διεξαγωγή εδώ στο Βόλο του εν λόγου παιχνιδιού και της σχετικής εκδήλωσης μνήμης του μεγάλου αυτού ποδοσφαιριστή ΤΑΚΗ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο άνω Σύνδεσμος Βετεράνων του ΟΣΦΠ συμφώνησε με μας όλα αυτά τα χρόνια για τη διεξαγωγή του εν λόγω παιχνιδιού σε διάφορες ημερομηνίες με τελική την 29-5-2016.

Ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα και άρτια οργανωμένα από κάθε άποψη (φιλοξενία, εστίαση, προστασία από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, Ιατρική κάλυψη κλπ.) από το Σύλλογό μας και σύμφωνα με τις υποδείξεις και απαιτήσεις του εν λόγω Συνδέσμου Βετεράνων, αιφνιδιαστικά σήμερα Πέμπτη (26-5-2016) το μεσημέρι, υπαναχώρησε ο άνω Σύνδεσμος Βετεράνων, επικαλούμενος μη κατάρτιση ικανής αγωνιστικής ομάδας βετεράνων ποδοσφαιριστών.

Λυπούμαστε ειλικρινά για την αιφνιδιαστική απόφαση αυτή του εν λόγω Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, ελαφράτα καρδία ενέργεια που δείχνει απαξίωση της μνήμης του ΤΑΚΗ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ και προσβολή του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό του Βόλου για την ανταπόκριση τους, τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, για την αμέριστη συμπαράστασή τους στη διοργάνωση αυτού του παιχνιδιού. Επίσης απευθύνουμε ευχαριστίες στους χορηγούς της συγκεκριμένης εκδήλωσης κ.κ Παναγιώτη Μποτσιβάλη, Βασίλειο Εμμανουήλ και Θανάνη Κωστούλα.

Τέλος ανακοινώνεται ότι όποιος φίλαθλος προμηθεύτηκε εισιτήριο για την παρακολούθηση του άνω αγώνα, θα του επιστραφεί το αντίτιμο προσκομίζοντας το εισιτήριο στο σημείο αγοράς του.