Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 09:07
Τοπικά

Παγωμένα Θεοφάνεια στο Βόλο – «Βλέπουν» χιόνια και μέσα στην πόλη






Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμη και μέσα στο Βόλο, αναμένονται στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του νέου χρόνου και συγκεκριμένα από τα ξημερώματα της Παρασκευής των Θεοφανείων μέχρι τουλάχιστον το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης».
Η πρόγνωση

Πιο συγκεκριμένα για σήμερα, Τρίτη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -06…09 οC. Την Τετάρτη, ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος με λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -06…08 οC.
Την Πέμπτη, αναμένονται αραιές συννεφιές, που θα αυξηθούν προς το τέλος της ημέρας, και πιθανό κατά τη διάρκεια της νύκτας να σημειωθούν βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στις ορεινές περιοχές . Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -08…06 οC.
Οι ενδείξεις τα Θεοφάνεια σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι την Πέμπτη, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία σε πτώση -03…-01 οC. Το Σάββατο, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές περιοχές .Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί, η θερμοκρασία σε πτώση -05… -02 οC.