Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:50
Αθλητικά

Πίστη για νίκη στο Volos NFC κόντρα στον Τηλυκράτη – Κάλεσμα στον κόσμο






Στο παρελθόν έχουν αφήσει οι παίκτες του Volos NFC την ήττα από την Ηρακλή και πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στην αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Τηλυκράτη.

Ενας αγώνας κομβικός για τους «κυανέρυθρους» καθώς με νίκη αγκαλιάζουν την άνοδο στη Football League.

Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο έχει αφήσει πίσω τους την κακή εμφάνιση στο Καυτατζόγλειο και εμφανίζονται αποφασισμένοι στα επόμενα ματς να μην επιτρέψουν σε κανέναν να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους.

Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι στο αυριανό ματς με τον Τηλυκράτη θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Δημόπουλο ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, όσο και τον Μάντζη ο οποίος φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο μάτι.

Στα συν φυσικά για τον Volos NFC είναι και η παρουσία του φίλαθλου κόσμου του Βόλου, ο οποίος αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία και στο αυριανό ματς.

 

Κάλεσμα στον κόσμο

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Volos NFC καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου να δώσει δυναμικό παρών και στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Τηλυκράτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την ομάδα του Τηλυκράτη φιλοξενεί αύριο, Κυριακή, στις 5.00 μ.μ. ο Volos NFC σε ένα ματς όπου κρίνεται κομβικό στην προσπάθεια του για άνοδο στη Football League.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του Volos NFC καλεί όλους τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να δώσουν σε ένα ακόμη παιχνίδι δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες να φτάσουν στη νίκη.

Ολοι μαζί δίπλα στην ομάδα, ώστε να πανηγυρίσουμε μία ακόμα νίκη που θα μας φέρει αγκαλιά με την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.