Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 16:20
Παραπολιτικά

Πήρε φόρα ο «μαυρισμένος» και ετοιμάζει δημόσια εμφάνιση! – Τραβάνε τα μαλλιά τους οι ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίοι!






Ενδιαφέρον προκάλεσε η επανεμφάνιση, από το πουθενά, του πρώην κραταιού ηγέτη της κεντροαριστεράς στην περιοχή, και γενικώς πρώην, Πάνου Σκοτινιώτη. Όχι στους πολίτες που άλλωστε την άποψη που έχουν γι αυτόν και την «πολιτική» του, την εξέφρασαν τις εκλογές του 2014, αλλά στο σινάφι των πρώην (πολλοί πρώην ρε παιδιά, πολλοί…) «συντρόφων» και «συναγωνιστών» που διχάστηκαν.

Οι ΠΑΣΟΚοι που αλλαξοπίστησαν και έτρεξαν να βολευτούν στον ΣΥΡΙΖΑ τραβάνε τα μαλλιά τους για την δημόσια εμφάνιση του Πανούλη, που λειτούργησε περίπου σαν το κουδουνάκι στο πείραμα του Παβλόφ! «Πάνω που καταφέραμε τον κόσμο να τον ξεχάσει για όσα έκανε, επιτέθηκε στον Μπέο και όλα τα αρνητικά αντανακλαστικά για το καθεστώς του σε Δήμο και Νομαρχία ενεργοποιήθηκαν και πάλι» είναι το μοτίβο του πολιτικού αναθέματος που του ρίχνουν και ψάχνουν τρόπο αντίδρασης…

Και που να μάθουν το καλύτερο, που – ευγενική προσφορά – αποκαλύπτει σήμερα το Volosday.gr.  Ο «μαυρισμένος Πάνος», η πιστή Νατάσσα και η διαπλανητική μορφή, Γιώργος Φώτης συναποφάσισαν μια ανοιχτή συγκέντρωση, υπολόγισαν ότι θα βρεθούν 120 άτομα από το ψηφοδέλτιο της…συντριβής και γι αυτό έκλεισαν για το πρωινό της 11ης Φεβρουαρίου την αίθουσα του Φόρουμ! (Τον Πελεκάνο γιατί δεν τον κάλεσαν να τους δώσει λίγη από τη σοφία του;)

Χαμός σας λέω…