Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 10:13
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε τραυματίες για τα μάτια μιας γυναίκας!






Ένα πείραγμα σε μια νεαρή κοπέλα έγινε αφορμή να ξεσπάσει άγρια συμπλοκή μεταξύ τριών Ελλήνων και δυο Αλβανών, τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κλειτορία Αχαΐας, με αποτέλεσμα τέσσερις από τους συμπλεκόμενους να τραυματιστούν σοβαρά και η ζωή ενός ανήλικου να κινδυνεύει, ενώ τραυματισμένη είναι και η «πέτρα του σκανδάλου»!

Το αιματηρό περιστατικό, που συνέβη στην περιοχή της “Παναγιάς”, ξεκίνησε από την έντονη λογομαχία μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών, οι οποίοι δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Όμως, ένας από τους Έλληνες έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να χτυπά με αυτό τους αντιπάλους του! Ο ένας Αλβανός τραυματίστηκε στην κοιλιά και ένας ανήλικος ομοεθνής του στο θώρακα, ενώ τραυματισμένοι είναι και δύο Έλληνες, ένας στα χέρια και άλλος ένας στο μάτι και στο κεφάλι! Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας και από εκεί στο νοσοκομείο της Τρίπολης όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι από αστυνομικούς, ενώ ο ανήλικος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Στο Κέντρο Υγείας κατέφυγε και η γυναίκα για τα «μάτια» της οποίας έγινε η συμπλοκή, καθώς ήταν τραυματισμένη στα χέρια. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας, όπως και άλλοι δυο νεαροί που συμμετείχαν στη συμπλοκή. Οι αστυνομικοί βρήκαν στον τόπο του συμβάντος ένα μεταλλικό κλομπ που εξετάζεται σε ποιον ανήκει.

 

 

Πηγή: protothema.gr