Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 12:32
Τοπικά

Πέντε προσλήψεις στον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ

????????????????????????????????????





Στην πρόσληψη πέντε ατόμων θα προχωρήσει ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης, Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελτικής Ζωής», για την κάλυψη αναγκών σε Τµήµατα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Παιδιού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Πρόκειται για πέντε θέσεις προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου που θα διαρκέσει από την ημέρα υπογραφής της μέχρι 31 Αυγούστου 2017, με δυνατότητα ανανέωσης των συμβάσεων, σε περίπτωση που συνεχιστεί το πρόγραμμα.

Ειδικότερα, ζητούται ένα άτομο με ειδικότητα Π.Ε. Θεατρολόγου, ένα άτομο Π.Ε. Ζωγράφων, ένα Τ.Ε. Μουσικής με πτυχίο φυγής – αρμονίου, ένα Δ.Ε. Εκπαιδευτικής Κεραμικής και ένα Δ.Ε. Εκπαιδευτικής Ρυθμικής – Καλλιτεχνικής Γυμναστικής.

Η προκήρυξη δημοσιοποιήθηκε χθες από τον Οργανισμό και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί από τις 5/9/ 2016 έως και τις 12/9/2016 και θα γίνεται κατά τις ώρες 9:00 έως 14:00 στα γραφεία του ∆ηµοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ., στην οδό Καραµπατζάκη µε Αναπαύσεως, στη Νέα Ιωνία.