Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 21:56
Τοπικά

Πέθανε από ανακοπή ο Πέτρος Μουστάκας, πρώην πρόεδρος των κρεοπωλών

Πέθανε χθες από ανακοπή καρδιάς ο γνωστός Βολιώτης κρεοπώλης Πέτρος Μουστάκας σε ηλικία 64 χρόνων. Ο άτυχος 64χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του. Πριν ωστόσο προλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε από τους οικείους του για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου, άφησε την τελευταία του πνοή, προδομένος από την καρδιά του.
Ο Πέτρος Μουστάκας ήταν πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία, διετέλεσε για περισσότερα από 15 χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Μαγνησίας που τον είχε ανακηρύξει και επίτιμο πρόεδρο του κλάδου.
Πριν από τρία χρόνια είχε βγει στη σύνταξη, ενώ το κρεοπωλείο που διατηρούσε στην οδό Ιωλκού, λίγο πιο πάνω από τα Δικαστήρια, λειτουργούσε πλέον ο μικρότερος γιος του ενώ οι άλλοι δύο, ο ένας είναι γιατρός και ο άλλος πυροσβέστης.
Συντετριμμένος χθες το βράδυ ο πρόεδρος των Κρεοπωλών Μαγνησίας Αντώνης Κανελλόπουλος εξέφρασε τη μεγάλη του θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του Πέτρου Μουστάκα, ενώ ο σύλλογος αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατό του εξέδωσε ψήφισμα.
ΠΗΓΗ: εφ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ