Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 13:26
Αθλητικά

Πέγιος, Γαλάτης: “Να προσφύγει στα Διεθνή Δικαστήρια”






Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Δημήτρη Πέγιου και του Απόστολου Γαλάτη στον Αλέξη Κούγια, στα όσα τους καταλογίζει με αφορμή τη χθεσινή εκπομπή στον Αstra.

Aναλυτικά:

“Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας επιχειρεί αφ’ ενός μεν να φιμώσει τις φωνές που δεν του είναι αρεστές και αφ’ ετέρου να μονοπωλήσει το δικαίωμα της ενημέρωσης, με βάση τη δική του και μόνο θεώρηση των πραγμάτων.

Έτσι με τρόπο, το μόνο που προφανώς γνωρίζει, προσβλητικό, μας επιτέθηκε με ανοίκειους χαρακτηρισμούς γιατί φιλοξενήσαμε στο ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, με την ίδια σχεδόν δημοσιογραφική σύνθεση, τον Δήμαρχο Βόλου και πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο,  η γνώμη του οποίου για τον κ. Κούγια είναι γνωστή και σχεδόν ταυτόσημη με χιλιάδες άλλων ανθρώπων – φιλάθλων. Μια γνώμη αρνητική, κάκιστη, αλλά αυτή είναι.

Απλώς για την ιστορία και για την ενημέρωση των τηλεθεατών, καλούμε τον κ. Κούγια να συγκρίνει τις δικές του εμφανίσεις, με τους απέραντους μονολόγους του, στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA και τη συνέντευξη Μπέου με τις αλλεπάλληλες αιχμηρές ερωτήσεις και μάλιστα από την πλευρά του κοινού.

Σε ό,τι αφορά δε τις απειλές του για δικαστικές προσφυγές εναντίον μας, για δήθεν προσβολή της προσωπικότητάς του, ας μας επιτρέψει να τον συμβουλέψουμε να προσφύγει στα Διεθνή Δικαστήρια, καθώς αυτή (η προσωπικότητα) είναι αδύνατο να χωρέσει στα περιορισμένα όρια της Ελλάδας. Ας το κοιτάξει αυτό, γενικώς…

 

Δημήτρης Πέγιος

Απόστολος Γαλάτης