Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 06:10
Άλλες Ειδήσεις

Πάνω από το 90% των Ιαπώνων χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα






Άκρως απαραίτητα είναι τα σεξουαλικά βοηθήματα για τους Ιάπωνες καθώς το 91% παραδέχεται ότι στο κρεβάτι τα χρησιμοποιεί για μέγιστη απόλαυση.

Σύμφωνα με ιαπωνική έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild», στη διάρκεια του σεξ, η πλειοψηφία των ζευγαριών από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου υποστηρίζει ότι τα χρησιμοποιεί.

Η έρευνα που δημοσιεύεται στην γερμανική εφημερίδα “Bild” δείχνει ότι, εργαλεία του σεξ, όπως δονητές, χειροπέδες και μαστίγια, κάνουν την διαφορά στο… κρεβάτι.

Από τα 140 ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα, το 91%  δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα και ότι, το σεξ που έκαναν με αυτά, ήταν σαφώς καλύτερο από ότι χωρίς αυτά. Εκτός από μεγαλύτερης διάρκειας ήταν, όπως επισημαίνουν, και πιο ποιοτικό.

Οι γυναίκες, μάλιστα, παραδέχθηκαν ότι είχαν περισσότερους οργασμούς όταν στην διάρκεια των ερωτικών επαφών,  χρησιμοποιούσαν μαστίγια και χειροπέδες. Αλλά και οι άντρες παραδέχθηκαν ότι έφταναν στην κορύφωση πιο πολλές φορές κι ότι η απόλαυση ήταν μεγαλύτερη.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι, το 92% έχουν περισσότερους οργασμούς όταν χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα.  Μόνο το 8% των γυναικών δεν έφτασαν στην κορύφωση παρά την χρήση δονητών και χειροπεδών.

«Δεν είναι μόνο η ποιότητα του σεξ που βελτιώνεται με τα σεξουαλικά παιχνίδια αλλά αυξάνεται και η συχνότητα με την οποία  κάνουν σεξ τα ζευγάρια».

Το 59% των συμμετεχόντων παραδέχονται ότι, με τα σεξουαλικά βοηθήματα  κάνουν περισσότερο σεξ από ό,τι χωρίς αυτά. Για το 41%, η χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων δεν άλλαξε την συχνότητα του σεξ καθώς δεν ενίσχυσε την ερωτική τους επιθυμία.

Για την εφημερίδα Bild, πάντως, τα ζευγάρια που θέλουν να ανανεώσουν τον έρωτά τους, καλό θα είναι καταφύγουν στην χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων.