Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:36
Παραπολιτικά

Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες!…






Αυτό ήταν… η ώρα της μεγάλης επανάστασης έφθασε και όσοι δεν ακούν τις σάλπιγγες του αγώνα που ηχούν ή κουφοί είναι ή πράκτορες του «μαύρου «σύννεφου» του Μπέου… ο ακατάβλητος, ο αδάμαστος αγωνιστής της Δημοκρατίας, Άγγελος Αγραφιώτης δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν, μα σε κανέναν, να κρυφτεί και με ένα επαναστατικό μανιφέστο εξεγείρει μουδιασμένες συνειδήσεις… γράφει και προκαλεί ανατριχίλα (γενικώς)!

«… μέχρι το μαύρο σύννεφο που έχει σκεπάσει την πόλη μας τα τελευταία χρόνια, με την παράταξη του κ. Μπέου,  να διαλυθεί πλήρως και σε αυτή την κατεύθυνση καλώ τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου -όλους τους συμπολίτες που παλεύουν πραγματικά για το καλό της πόλης- σε μία ενιαία συμπόρευση, στον κοινό αγώνα ενάντια στον ολοκληρωτισμό που χαρακτηρίζει το σημερινό καθεστώς, στην διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος για μας και –κυρίως- για τα παιδιά μας, ενάντια στα νοσηρά σχέδια που κάποιοι, γνωστοί για το ποιόν τους, κύκλοι απεργάζονται»!

Βέβαια ο Άγγελος πέρα από φλογερός λαϊκός αγωνιστής είναι και μετριόφρων… και ανεξήγητα μετριοπαθής… γενικώς μέτριος βρε αδερφέ… και δεν θέλησε να συνδέσει το προφανές, ότι δηλαδή οι εναντίον του μηνύσεις, που συνιστούν κορυφαία πολιτική δίωξη σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα με τη νέα κρίση που ξέσπασε στο ΠΑΣΟΚ και την «καρατόμηση» του ετέρου πολιτικού γίγαντα Ξεκαλάκη!!!

Με δυο λόγια ο Άγγελος που φιλοδοξεί να διαδεχθεί τον Πάνο Σκοτινιώτη στις καρδιές των φίλων του Κινήματος, δεν είπε αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε και οργιζόμαστε: ότι ο Μπέος στρεφόμενος εναντίον του θέλει να διαλύσει το…ΠΑΣΟΚ!!! Ντροπή…

Άλλωστε νομίζετε ότι τυχαία «καρατόμησε» η Φώφη τον …Ξεκαλάκη; Αμ δε… μετά τις δηλώσεις του Στέφανου, κατά την έλευσή του στο Βόλο, ο γνωστός μηχανισμός του Αχιλλέα Μπέου λειτούργησε συνωμοτικά και ο γραμματέας μας…τελείωσε!  Και έμεινε έρμος, βαρύς και μόνος ο ΔΗΜΑΡίτης Θεοχαρόπουλος να ανασυγκροτήσει την Κεντροαριστερά στον τόπο… που πάτε ρε ταλαίπωροι, που;