Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 16:59
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τάκης Μπαλτάκος και ο Δημήτρης Καμμένος ίδρυσαν κόμμα






Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά Τάκης Μπαλτάκος και ο διαγραφείς βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ίδρυσαν κόμμα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν απο λίγο αναφέρουν, μεταξύ άλλων, πως σκοπός τους είναι η διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, αλλά και να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση.

Πρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας οΤάκης Μπαλτάκος.

Απευθύνονται, όπως αναφέρουν, σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το «Μακεδονία ξακουστή».

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο κ. Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο κ. Τάκης Μπαλτάκος. 

Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση  του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.
Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.
Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.
Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το ¨Μακεδονία ξακουστή.¨
Και παρά δύναμιν τολμηταί .

«Θα είμαστε παρόντες στις ευρωεκλογές. Εμείς απευθυνόμαστε και στον ελληνισμό. Πιστεύω ότι θα δοθεί ψήφος στους αποδήμους» είπε στον ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Καμμένος την Τρίτη.

«Απόλυτο κακό είναι η κυβέρνηση σε κάποια κομμάτια, όπως η Παιδεία, η ασφάλεια, οι μετανάστες κλπ», πρόσθεσε ο διαγραφείς βουλευτής.

«Η συζήτηση που κάναμε με τον κ. Μπαλτάκο είναι ότι έχουμε εμπειρία και καθαρό μυαλό για το τι χρειάζεται η Ελλάδα από εδώ και πέρα. Ο,τι πει ο λαός, μπορεί να μας αποδεχθεί και να μας δώσει μεγάλη ώθηση. Θα έχουμε ένα ηλεκτρονικό σύστημα για ενίσχυση στο νέο κόμμα.

Είμαι δεξιός, συντηρητικός άνθρωπος, έχω μάθει να σέβομαι το δάσκαλο, το δήμαρχο, τον πατέρα μου. Οι αριστεροί δεν δείχνουν σεβασμό, δείχνουν μια τάση ανομίας, δείτε τα βιβλία Ιστορίας», είπε ο κ. Καμμένος.

Πηγή: iefimerida.gr