Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:51
ΒόλοςΤοπικά

Ο Σπύρος Μάμαλης υποψήφιος στη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» του Αχιλλέα Μπέου






Την πρόθεσή του να κατέβει ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΄΄Νέα Εποχή- Νέα Δυναμική” του Αχιλλέα Μπέου ανακοίνωσε στο διαδίκτυο ο Σπύρος Μάμαλης, γνωστός ως πρόεδρος του συλλόγου ”Νέος Απόστολος” των οικισμών Κριθαριά και Πλάκες. Ο ίδιος αναφέρει:

Με γνώμονα την αγάπη και το όραμα για το μέλλον του τόπου μου αποφάσισα να είμαι υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη ”Νέα Εποχή- Νέα Δυναμική” με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο γιατί τον θεωρώ ως τον πιο κατάλληλο, ικανό και αποτελεσματικό δήμαρχο που με την ομάδα του θα συντελέσει στην περεταίρω εξέλιξη και μεταμόρφωση της πόλης , στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής ώστε να γίνει ο τόπος μας πρωτοπόρος, ένας τόπος όπως τον ονειρευόμαστε για μας και τα παιδιά μας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Ιωνία , στο κεντρικό ιστό και στην Ευαγγελίστρια εκεί όπου παραμένει το πατρικό μου σπίτι, μάλιστα οι παππούδες μου ανήκουν στους πρώτους πρόσφυγες οικιστές της Ν. Ιωνίας, έπαιξα στις αλάνες και στα προσφυγικά πέρασα ώρες στο σχολείο και στο γήπεδο.

Έζησα το σκληρό αγώνα των κατοίκων να εξελιχθούν οι ίδιοι και να μεταμορφώσουν το Συνοικισμό σε σύγχρονη πόλη και τώρα δημοτική ενότητα. Αλλά και σήμερα βρίσκομαι καθημερινώς εκεί ,γνωρίζω και συναναστρέφομαι τους κατοίκους, τους καταστηματάρχες, τους εμπόρους και συζητάμε τα προβλήματα.

Είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να δώσω αγώνες για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και της καθημερινότητας των συμπολιτών μου, αγώνες για την επίλυση των προβλημάτων. .

Να προσφέρω ιδέες και να προτείνω λύσεις. Να συνεργαστώ με τους πολιτιστικούς συλλόγους για την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού. Όσοι με γνωρίζουν έχουν διαπιστώσει την έντονη δραστηριοποίησή μου στον οικισμό Κριθαριά όπου διατελώ πρόεδρος του Συλλόγου για τρίτη διετία.

Καταφέραμε μέχρι σήμερα με εργατικότητα, αποφασιστικότητα και οργάνωση να κάνουμε παρεμβάσεις και αναδείξαμε, νοικοκυρέψαμε την περιοχή, αλλάζοντας σημαντικά τα δεδομένα των οικισμών Κριθαριά και Πλάκες. Στη ζωή μου ως ελεύθερος επαγγελματίας έχω μάθει να προσπαθώ με ζήλο και πείσμα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εργάζομαι ως αυτοκινητιστής και ως ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας, διαθέτοντας ιδιαίτερες γνώσεις στις χωματουργικές εργασίες, στις μεταφορές και και στα μηχανοκίνητα .

Είμαι νυμφευμένος με την Κατερίνα Καραβάρα , δασκάλα μουσικής και έχουμε δύο κόρες , τη Στέλλα φοιτήτρια στη Σχολή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Πάτρα και την Ελένη, μαθήτρια Λυκείου. Ευχαριστώ το δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου , είμαι χαρούμενος και νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ δίπλα του για να δημιουργήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά την πόλη που ονειρευόμαστε και μας αξίζει!!