Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:29
Αθλητικά

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποχώρησε από την συνάντηση με Τσίπρα στο Καραϊσκάκη






Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο ημίχρονο του αγώνα Ελλάδα – Βοσνία στην σουίτα των διεθνών ποδοσφαιριστών της Εθνικής ομάδας του 2004.

Εκεί ήταν σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα της τότε Πρωταθλήτριας Ευρώπης: Νικοπολίδης, Μπασινάς, Νικολαΐδης, Τσιάρτας, Καραγκούνης, Φύσσας, Δέλλας, Νταμπίζας, Δ. Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος και Λάκης.

Ο Τσίπρας συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη μπήκε στην σουίτα, αλλά (σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm) μόλις τον αντίκρισε ο Ντέμης Νικολαΐδης αρκέστηκε σε μία τυπική χειραψία μαζί του και εν συνεχεία άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

Ετσι, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και πρώην πρόεδρος της επέλεξε να μην παραστεί στην αιφνιδιαστική επίσκεψη του πρωθυπουργού στην ομάδα του 2004 και απείχε από τη συζήτηση, η οποία διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

Ο Τσίπρας εξέφρασε την επιθυμία του να τους συναντήσει από κοντά μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που αυτό αντιμετωπίζει.

Πηγή: iefimerida.gr