Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:20
LIFE

Ο Ντάνος απέναντι από το Survivor 2 – Ηθοποιός στο «Τατουάζ» του Alpha






Καθώς ο νέος κύκλος του Survivor 2 ξεκινά, ο νικητής του Survivor 1, ο Ντάνος, κάνει το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Και είναι έκπληξη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Και θα συμμετέχει σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν, το «Τατουάζ».

«Έφτασα στα 36 μου και το είχα σκεφτεί πάρα πολύ στο παρελθόν να κάνω πάνω μου ένα τατουάζ. Τελικά δεν το αποφάσισα ποτέ γιατί δεν ήξερα τι να αποφασίσω να βάλω πάνω μου μόνιμα… Αποφάσισα να κάνω ένα τατουάζ. Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο για εμένα και να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο που είναι κάτι καινούριο για εμένα. Θα συμμετέχω στο Τατουάζ», και συνέχισε: «Ήταν μία μεγάλη πρόταση για εμένα. Δεν είναι κάτι που αποφάσισα χτες και είπα πάμε. Η πρόταση μου είχε γίνει από το καλοκαίρι. Και ο Αντρέας και ο Κούλης μετά από όλα αυτά που συζητήσαμε έχουμε δει ότι είναι εφικτό. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το καινούριο το πράγμα. Έχουν δείξει ότι είναι μία τρομερή ομάδα και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να είμαι αξιοπρεπής και να μπω σε όλη αυτή την επιτυχία».

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι ο Ντάνος όχι μόνο αλλάζει κανάλι, αλλά και θα… παίζει απέναντι στο Survivor 2, δεδομένου ότι το ριάλιτι θα παίζει αρχικά τουλάχιστον από Κυριακή μέχρι Τετάρτη 21:00 με 00:00, ενώ το «Τατουάζ» παίζει Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη από τις 21:50 έως τις 00:00.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr