Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 23:06
LIFE

Ο μάνατζερ ράγκμπι του Survivor «ξαναχτυπά»: Όσα έκανα ήταν στρατηγική






Είναι το πρόσωπο των ημερών όσον αφορά στο ριάλιτι παιχνίδι που σαρώνει στην τηλεθέαση. Ο Πάνος Αργιανίδης, ο μάνατζερ ράγκμπι του Survivor επικρίθηκε πάρα πολύ από τους φανατικούς του τηλεπαιχνιδιού, καθώς πριν αποχωρήσει, στο τελευταίο επεισόδιο, τον είδαμε να «επιτίθεται πισώπλατα» στον Γιάννη Σπαλιάρα.

Όλα συνέβησαν την ώρα που ετοιμαζόταν να αγωνιστεί εναντίον του Μπο. Ενώ βρισκόταν στην αφετηρία, τον είδαμε να απευθύνεται στον αντίπαλό του και να σχολιάζει τον νέο του συμπαίκτη Γιάννη Σπαλιάρα, που εντάχθηκε στην ομάδα των Μαχητών μετά το τροχαίο. Το βίντεο της συνομιλίας είναι ενδεικτικό:

Λίγο μετά βέβαια, είδαμε τον Πάνο να εκθειάζει τον Σπαλιάρα και να δηλώνει «τιμή του» που φορούσε την μπλούζα του – την γνωστή στους φαν του παιχνιδιού μπλούζα με τα αστεράκια.

Πολλοί δεν εξεπλάγησαν, καθώς θεωρήθηκε τυπική συμπεριφορά του μάνατζερ, βάσει όσων έχουμε δει στο παιχνίδι μέχρι τώρα: Άλλα λέει σε όλους, άλλα κατ’ ιδίαν, όπου μπορεί «βάζει λόγια» κλπ, κλπ.

Λίγες ώρες αργότερα όμως ο ίδιος ο Πάνος Αργιανίδης, μέσω του λογαριασμού του στο facebook, αφού πια έχει επανέλθει στον πολιτισμό, βάζει τα πράγματα στην θέση τους και εξηγεί πως ήξερε πως θα ήταν εκείνος που θα έφευγε, οπότε βρήκε «το θάρρος και τη δύναμη» να είναι «ένα βήμα μπροστά από την αντίληψη των άλλων». «Η στρατηγική θέλει σκέψη και προγραμματισμό για να αποδώσει», γράφει στην ανάρτησή του που έγινε στο γκρουπ που φτιάχτηκε ειδικά γι’ αυτόν, τον «Πανελλήνιο Σύλλογο Μάνατζερ Ράγκμπι»!

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Αυτό δεν ήταν το πρώτο post του Πάνου Αργιανίδη στο συγκεκριμένο γκρουπ, καθώς λίγες ώρες αφότου βγήκε από το παιχνίδι, είχε γράψει τα εξής: