Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 03:15
Αθλητικά

Ο κύβος ερρίφθη: Γραμμένος… for president!






Ο κύβος ερρίφθη: Από τον Βορρά και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη προέρχεται ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της προσπάθειας εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Oι 29 Ενώσεις – αριθμός που χαρίζει ξεκάθαρη πλειοψηφία στην αντιπολίτευση – αποφάσισαν… μονοκούκι ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος, ένας άνθρωπος έμπειρος στο ποδόσφαιρο αλλά ταυτόχρονα άφθαρτος και μακριά από εμπλοκές με τη διαφθορά, θα είναι ο τελικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ.

Η θέση της προεδρίας καθώς και η νέα κατάσταση που θα διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα κριθεί τον Οκτώβριο στις εκλογές της ΕΠΟ, ωστόσο από σήμερα έχουμε… καπνό. Και τούτο διότι εν μέσω θέρους, τουλάχιστον 29 Ενώσεις έδωσαν το παρών ψηφίζοντας Γραμμένο. Δεν υπήρξε μάλιστα άλλη υποψηφιότητα, δείγμα του πόσο συμπαγής είναι αυτή τη στιγμή η αντιπολίτευση.

Την επιλογή Γραμμένου στηρίζουν τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Παναθηναικός με την ΑΕΚ, ενώ θετικά διακείμενες είναι και οι περισσότερες ΠΑΕ της Super League καθώς στο προσωπο του Γραμμένου βλέπουν μετά από χρόνια κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή αρρωστημένη κατάσταση που έχει οδηγήσει το ποδόσφαιρο στη σήψη, την ανομία και την παρατεταμένη διαφθορά.

 

 

Πηγή: sdna.gr