Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 10:15
Παραπολιτικά

Ο καλύτερος πελάτης του… Μπέου!…






Αξιοθρήνητος εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Καρεκλίδη (!!!) στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου, στην TRT, προσπαθώντας για μια ακόμη φορά να κοντράρει το Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Αποτέλεσμα ήταν για μισή, περίπου, ώρα οι τηλεθεατές από τη μια να γελούν με την γελοιοποίηση (και μάλιστα για δεύτερη φορά) που του επιφύλαξε ο δήμαρχος Βόλου και από την άλλη να λυπούνται για την κατάντια της δημοσιογραφίας που ο «γενάρχης» του Ομίλου ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί….

Και είναι κρίμα που δεν υπάρχει κάποιος από τους λιγοστούς φίλους (δεν είχε ποτέ άλλωστε και πολλούς) που του απέμειναν να του υποδείξει ότι είναι καιρός να αποσυρθεί και να ασχοληθεί με πιο δημιουργικά πράγματα, όπως πχ η σωληνουργία, ή την ανταλλαγή «χαρτιών» με τον Θανάση ή και με τη διοργάνωση παζαριών, αναπτυξιακής μορφής!

Κορυφαία στιγμή πάντως η απεγνωσμένη κραυγή του «βάλτε τσιρότο στο φασίστα Μπέο». Αναμφίβολα ήταν μια έκφραση δημοκρατικής αγανάκτησης, από ένα αγωνιστή που κάποτε πόζαρε με τσιρότο στο στόμα, ανθιστάμενος στη κρατική καταστολή γιατί τον συνέλαβαν επειδή λειτουργούσε παράνομο (δεύτερο…) ραδιοφωνικό σταθμό! Του έχει μείνει ως φαίνεται από τότε… το τσιρότο!!!!