Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 17:51
LIFE

Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη






Η Disney προχώρησε σε επιβεβαίωση της έντονης φημολογίας πως ο Ιντιάνα Τζόουνς θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, ενθουσιάζοντας τους απανταχού θαυμαστές του αρχαιολόγου ήρωα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney, Bob Iger, ανακοίνωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του πως: «Αναμένονται περισσότερες καταπληκτικές ιστορίες από το “Star Wars”, αλλά και και τον “Ιντιάνα Τζόουνς”».

Ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία των τεσσάρων πρώτων ταινιών, είχε εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία του για ακόμα μια ταινία με τον Χάρισον Φορντ στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς. Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο 69χρονος σκηνοθέτης: «Όσο υπάρχουν περισσότερες περιπέτειες στον κόσμο, θα έχω ένα μαστίγιο, ένα καπέλο, ένα δερμάτινο τζάκετ και έναν άντρα πάνω σε ένα άλογο, που να ξέρει πως να ολοκληρώσει τη δουλειά». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Σίγουρα δεν είναι στις προθέσεις μου να έχω κάποιον άλλον πρωταγωνιστή, εκτός από τον Φορντ, όπως συμβαίνει με πολλούς ηθοποιούς που έχουν ενσαρκώσει τον Σπάιντερμαν ή τον Μπάτμαν».

Ο 71χρονος Χάρισον Φορντ φοράει τη στολή του περιπετειώδους αρχαιολόγου από το 1981 και την ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς και οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού». Παρ’ όλα αυτά, άγνωστο παραμένει το αν ο ίδιος επιθυμεί να αναβιώσει τον ρόλο. Σε περίπτωση που ο Φορντ αρνηθεί, τα ονόματα των Κρις Πρατ και Μπράντλεϊ Κούπερ είναι τα επικρατέστερα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Disney από την πλευρά της, εκτός από την επιβεβαίωση της ταινίας δεν έχει αποκαλύψει το σενάριο, την ημερομηνία κυκλοφορίας ή τους πρωταγωνιστές.