Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 03:25
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου έσφαξε στον Κορυδαλλό τον μακελάρη του Μικρολίμανου






Τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου και μακελάρη του Μικρολίμανου Αμπέρ Μπάκο κατέσφαξε στον Κορυδαλλό ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου, μαζί με έναν ακόμη κρατούμενο.

Ο Αμπέρ Μπάκο κρατούνταν στις φυλακές Δομοκού και μεταφέρθηκε σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω της δίκης για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου που θα γίνει την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέσφαξε με μαχαίρι τον Μπάκο.

Ο Αμπέρ Μπάκο είχε φυλακιστεί για μια σειρά από εγκλήματα, όπως το μακελειό στο Μικρολίμανο τον Νοέμβριο του 2014, όταν για τα μάτια μιας χορεύτριας μπούκαρε με καλάσνικοφ σε μπαρ και τραυμάτισε 14 άτομα, για κάποια επεισόδια με πυροβολισμούς, ενώ μαζί με έναν ακόμη κακοποιό συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου.

Ο Μπάκο κατηγορούνταν ακόμη ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.

 Η ανακοίνωση του υπ. Δικαιοσύνης:

«Δολοφονική επίθεση δέχτηκε σήμερα το πρωί στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι ο Αλβανός κρατούμενος Α.Β. από δύο συγκρατούμενούς του.
Το θύμα, όπως και ο ομοεθνής δράστης και συγκρατούμενός του είχαν μεταχθεί από το Κ.Κ. Δομοκού, προκειμένου να δικαστούν ως κατηγορούμενοι -για ηθική και φυσική αυτουργία αντίστοιχα- στην υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και βρίσκονταν στην ίδια πτέρυγα των μεταγωμένων, όπου είχαν κρατηθεί και παλιότερα. Το θύμα είχε καταδικαστεί επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου.
Το συμβάν διερευνάται ποινικά και πειθαρχικά, ενώ μετά από εντολή του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο Κ.Κ. Κορυδαλλού Ι, υπό τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής».

 

Πηγή: iefimerida.gr