Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:09
Τοπικά

Ο Δασάρχης του ΠΑΣΟΚ και δεξί χέρι του Παπατόλια ακύρωσε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου! – Αποθέωση της… Δημοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε αη ακόλουθη ανακοίνωση:

Πανηγυρίζουν τα επικοινωνιακά εξαπτέρυγα το συστήματος, που βύθισε τη χώρα μας στη φτώχια και την εξαθλίωση, μεταφέροντας το άγγελμα της ιστορικής (!) απόφασης του πρώην Δασάρχη του ΠΑΣΟΚ και νυν επιφανούς στελέχους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Ντίτορα, που επιλέχθηκε να την υπηρετεί από τη θέση γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να εμποδίσει (όπως τουλάχιστον νομίζει) ένα μεγάλο έργο για την πόλη, όπως αυτό της οδού Καραμπατζάκη, ακυρώνοντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την μεταφύτευση των δέντρων.

Ασφαλώς δεν είναι τυχαίο ότι η απόφαση αυτή, που ας σημειωθεί διέρρευσε στα γνωστά Μέσα της πολιτικής διαπλοκής, ενώ στο Δήμο δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί, ήρθε μια μόλις ημέρα μετά την εμφάνιση του νέου αστέρα του ΣΥΡΙΖΑ, Λάκη Παπατόλια, του οποίου πρώην παρατρεχάμενος (Δασάρχης και αντινομάρχης) υπήρξε ο Ντίτορας. Ενας δημόσιος υπάλληλος με αμφισβητούμενη από πολλούς ικανότητα και προσφορά στον τομέα που υπηρέτησε, και ο οποίος αποφάσισε να καταργήσει μια απόφαση του ανώτατου, εκλεγμένοι, πολιτικού οργάνου της πόλης, του Δημοτικού Συμβουλίου, προφανώς ανταποδίδοντας την επιλογή που το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ έκανε στο πρόσωπό του, αν και πρώην ακραιφνής ΠΑΣΟΚος.

Θα πρέπει να γνωρίζουν ο Ντίτορας και οι υπόλοιποι εργάτες του συστήματος ότι το έργο αυτό θα γίνει, όσα πρόσκαιρα προσκόμματα κι αν βάλουν, όχι γιατί είναι καπρίτσιο της Δημοτικής Αρχής, αλλά γιατί είναι η βούληση της συντριπτικής πλειονότητας των δημοτών του Βόλου και αδήριτη ανάγκη για την καλή λειτουργία της πόλης.

Τέτοιες προκλητικές και παράλογες αποφάσεις δεν μας απογοητεύουν, αλλά μας ενδυναμώνουν για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας απέναντι στα οργανωμένα συμφέροντα, οικονομικά και άλλα, παραμένοντας αταλάντευτοι στην απόφασή μας να βγάλουμε την πόλη από το τέλμα και την υπανάπτυξη που την είχε καταδικάσει το πολιτικο – οικονομικό κατεστημένο που υπηρέτησαν στελέχη σαν το Ντίτορα και να την φέρουν σε τροχιά ανάπτυξης και πραγματικής προόδου. Η Ιστορία θα μας κρίνει όλους, αλλά πριν από αυτή ο λαός.