Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:44
Τοπικά

Ο Δήμος Βόλου ξεμπροστιάζει Οικονόμου και Σταυριδόπουλο – «Η πολιτική αθλιότητα ακόμα και από τέτοιας ποιότητας κομματόσκυλα πρέπει να έχει όρια»






Σκληρή απάντηση στις όψιμες «διεκδικήσεις», στο πλαίσιο του κομματικού ανταγωνισμού με τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ, Σταυριδόπουλο, της Νατάσσας Οικονόμου, δίνει ο Δήμος Βόλου, που μεταξύ άλλων σημειώνει «Επειδή πια η γελοιότητά τους έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο, τους καλούμε να δηλώσουν δημόσια ότι συμπαρατάσσονται μαζί μας στη διεκδίκηση όχι μόνο της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά του συνόλου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και να δώσουμε μαζί τη μάχη για να γίνει το λιμάνι και τυπικά, γιατί επί της ουσίας είναι, περιουσιακό στοιχείο της πόλης. Σε κάθε άλλη περίπτωση ας σιωπήσουν και ας αφήσουν εμάς να δώσουμε τη μάχη μας υπέρ των Βολιωτών, όπως καθημερινά πράττουμε χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Η πολιτική αθλιότητα ακόμα και από τέτοιας ποιότητας κομματόσκυλα πρέπει να έχει όρια»!

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Οικονόμου με την οποία αμφισβητεί την δημιουργία ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης στο λιμάνι, που εξήγγειλαν Κουρουμπλής και Σταυριδόπουλος, εκτός των όσων προβλέπει το master plan, και κατά συνήθεια κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή για αδράνεια.

Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου έχει ως εξής:

Γελούν και οι…κέφαλοι στο λιμάνι του Βόλου με την ανακοίνωση της «κληρονόμου» του Σκοτινιώτη, Νατάσσας Οικονόμου κατά του ανθυποψηφίου της, κομισάριου ΣΥΡΙΖΑίου, Θράσου Σταυριδόπουλου, σχετικά με την δημιουργία ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης στο λιμάνι του Βόλου.

Αφού τόσους μήνες προσπάθησαν να τα βρουν για μια κοινή κάθοδο στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ξέχασαν τις δήθεν κοινές καταβολές και τα περίφημα «δημοκρατικά τόξα» και άρχισαν τις αλληλοκατηγορίες, δείχνοντας στην τοπική κοινωνία, στους ελάχιστους δηλαδή που δεν τους έχουν ακόμη καταλάβει, ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η…καρέκλα!

Βέβαια δεν μπορούν παρά να προσπαθήσουν να εμπλέξουν και τη Δημοτική Αρχή, στην οποία ενώ αμφισβητούν ακόμα και το δικαίωμα να αποφασίσει για ένα…παγκάκι σε μια πλατεία και προσφεύγουν σε κάθε ελεγκτική αρχή, τώρα της ζητούν να παρέμβει και να αποφασίσει για μια ιδιοκτησία άλλων, που οι ίδιοι επί δεκαετίες, όταν κυβερνούσαν, ουδέποτε αμφισβήτησαν ή διεκδίκησαν.

Επειδή πια η γελοιότητά τους έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο, τους καλούμε να δηλώσουν δημόσια ότι συμπαρατάσσονται μαζί μας στη διεκδίκηση όχι μόνο της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά του συνόλου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και να δώσουμε μαζί τη μάχη για να γίνει το λιμάνι και τυπικά, γιατί επί της ουσίας είναι, περιουσιακό στοιχείο της πόλης. Σε κάθε άλλη περίπτωση ας σιωπήσουν και ας αφήσουν εμάς να δώσουμε τη μάχη μας υπέρ των Βολιωτών, όπως καθημερινά πράττουμε χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Η πολιτική αθλιότητα ακόμα και από τέτοιας ποιότητας κομματόσκυλα πρέπει να έχει όρια!