Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 22:07
Τοπικά

Ο Δήμος Βόλου ευχαριστεί την ΕΒΟΛ






Η Δημοτική Αρχή του Βόλου και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Τάσος Μπατζιάκας, εκφράζουν και δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον πρόεδρο της ΕΒΟΛ κ. Νικήτα Πρίντζο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που στο πλαίσιο της σημαντικής κοινωνικής δραστηριότητας που αναπτύσσουν, συνεχίζουν να ενισχύουν τις δράσεις και τις δομές του Δήμου Βόλου, υπέρ αναξιοπαθούντων συμπολιτών και ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Ηδη εν όψει των Χριστουγέννων διανεμήθηκαν σε 150 δικαιούχους διατακτικές των 50 ευρώ η κάθε μία, φυσικά χορηγία της ΕΒΟΛ, ενώ συνεχίζεται το πρόγραμμα καθημερινής παροχής εκ μέρους της συνεταιριστικής μας βιομηχανίας 100 φιαλών γάλακτος για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, πέραν και των άλλων ενισχύσεων που δίνονται ανά περίπτωση για άλλες κοινωνικές δομές του Δήμου.

Ο Δήμος Βόλου οφείλει να αναδείξει και να επισημάνει το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΕΒΟΛ και του προέδρου της και να καλέσει και άλλες επιχειρήσεις, που έχουν τη δυνατότητα, να τη μιμηθούν, ενισχύοντας ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο στήριξης εκατοντάδων συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και δυστυχώς συνεχώς αυξάνουν.