Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 16:16
Τοπικά

Ο Δήμος Βόλου για τη διάβαση στην παιδική χαρά της Αγριάς






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μας προκαλεί ειλικρινή κατάπληξη η ενασχόληση δημοσιογράφων, παγκοσμίου… βεληνεκούς (έχει μερικούς από δαύτους η πόλη μας) με τη διάβαση πεζών στο ύψος της παιδικής χαράς Αγριάς, όπου – από αβλεψία ενός υπαλλήλου – πρώτα τοποθετήθηκαν τα κάγκελα – προστατευτικά για τα παιδιά και στη συνέχεια (με διαφορά μερικών ωρών) μετακινήθηκε, με νέα διαγράμμιση, η διάβαση.

Βεβαίως και δεν θα του πάρουμε γι αυτό το κεφάλι, όπως οι αστείες… Σαλώμες της τοπικής δημοσιογραφίας απαιτούν, προκαλώντας γι’ άλλη μια φορά θυμηδία, απλώς εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που μη έχοντας κάτι σοβαρό και άξιο λόγου να καταφερθούν εναντίον μας, ασχολούνται με ασήμαντα θέματα, που άλλωστε τους ταιριάζουν.

Οι φωτογραφίες που επισυνάπτουμε δείχνουν ότι το όποιο πρόβλημα υπήρξε λύθηκε, μέσα σε λίγες ώρες, όμως δείχνουν και τη διαφορά της νοοτροπίας και της προοπτικής ενός εκάστου. Αποτελούν το παρελθόν, το χθες, και εκφράζουμε το αύριο, την ελπίδα και τν προοπτική για την πόλη. Ας βουλιάξουν, σαν ΜΜΕ, μέσα στη μιζέρια και την κακομοιριά τους, δεν θα λείψουν από κανένα…