Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 02:35
Τοπικά

Ο Αχ. Μπέος στην κοπή πίττας ΚΑΠΗ στη Νέα Δημητριάδα






Την πίττα στο ΚΑΠΗ Νέας Δημητριάδος έκοψε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που σε ανάρτηση του στο facebook, σημειώνει:

Στην κοπή της πίττας του ΚΑΠΗ Νέας Δημητριάδος, που έγινε με φροντίδα της Δημοτικής Αρχής του Βόλου, βρέθηκα σήμερα και χάρηκα για την ευκαιρία που είχα ακόμη μια φορά να βρεθώ μαζί με τις φίλες και τους φίλους μου, της τρίτης ηλικίας. Η αγάπη και η εκτίμησή μου γι αυτούς είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού έχω χάσει τους γονείς μου και μπορώ να καταλάβω την αξία και την σπουδαιότητα που έχει η παρουσία τους, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας

Έχουν δίκιο όταν λένε ότι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικοί είναι οι γονείς μας όταν τους χάσουμε.

Εγώ στον βαθμό που μπορώ προσπαθώ πάντα να συμβάλλω στα προβλήματα που έχουν. Και η Δημοτική μας Αρχή φροντίζει να δίνει και τόνους ψυχαγωγίας με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Με την ευκαιρία τους προσκάλεσα στην κοπή της πίτας της δημοτικής μας παράταξης στις 12 Φεβρουαρίου, αλλά και στην μεγάλη εκδήλωση που ετοιμάζουμε για την Πρωτομαγιά στις Αλυκές, όπου θα ψήσουμε 120 αρνιά και βέβαια ευχήθηκα καλή χρονιά με υγεία σε όλους μας.