Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:27
Τοπικά

Ο Αχιλλέας Μπέος ρίχνει το γάντι στους συκοφάντες – «Φέρτε στοιχεία και θα πάρετε μπόνους 2.000€»!






Σκληρή απάντηση στις σε βάρος του αθλιότητες που γνωστοί και συγκεκριμένοι πολιτικοί και άλλοι κύκλοι διακινούν, χωρίς το παραμικρό στοιχείο, δίνει σε δήλωσή του ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα υπογραμμίζει ότι «για να κλείσει οριστικά αυτό το άθλιο, χωρίς κανένα ηθικό έρεισμα, εγχείρημα, καλώ τον κάθε επιχειρηματία και απλό πολίτη, που είτε ο ίδιος, είτε έχει αντίληψη για κάποιον άλλο, θεωρεί ότι έχει πέσει θύμα έκνομης συμπεριφοράς από οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο ή υπάλληλο του Δήμου, να το καταγγείλει, επώνυμα και με στοιχεία, στο γραφείο Δημάρχου και στην Εισαγγελία, και μάλιστα πριμοδοτώ την ενέργειά του αυτή με το ποσό των 2.000 ευρώ».

 

Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

Κορυφώνονται το τελευταίο διάστημα οι προσπάθειες των «πικραμένων» πολιτικών νταβατζήδων αυτής της πόλης, με την ενεργοποίηση όλων των «εργαλείων» που διαθέτουν, σε μια απέλπιδα και μάταια, πάντως, προσπάθεια να πλήξουν τη Δημοτική Αρχή και εμένα προσωπικά, με αστήρικτες, αναπόδεικτες και σε κάθε περίπτωση ασύστολα ψευδείς «καταγγελίες» περί άσκησης πιέσεων και εκβιασμών σε βάρος επιχειρηματιών, ιδιαίτερα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Μάλιστα έχουν επιστρατεύσει και κάποιους, που λόγω προτέρου βίου θα περιμέναμε να τιμούν τα παντελόνια που φέρουν, και που δίκην «Κατίνας» της γειτονιάς, και με περισσό θράσος, περιφέρονται δεξιά κι αριστερά, αφήνοντας δήθεν αιχμές και υπονοούμενα για πράξεις που χρήζουν εισαγγελικής και αστυνομικής έρευνας.

Με τη δήλωσή μου αυτή, και για να κλείσει οριστικά αυτό το άθλιο, χωρίς κανένα ηθικό έρεισμα, εγχείρημα, καλώ τον κάθε επιχειρηματία και απλό πολίτη, που είτε ο ίδιος, είτε έχει αντίληψη για κάποιον άλλο, θεωρεί ότι έχει πέσει θύμα έκνομης συμπεριφοράς από οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο ή υπάλληλο του Δήμου, να το καταγγείλει, επώνυμα και με στοιχεία, στο γραφείο Δημάρχου και στην Εισαγγελία, και μάλιστα πριμοδοτώ την ενέργειά του αυτή με το ποσό των 2.000 ευρώ.

Επιτέλους ας συνειδητοποιήσουν όλοι αυτοί οι θλιβεροί και σαπισμένοι εκπρόσωποι του καταδικασμένου στη συνείδηση του κόσμου συστήματος διαπλοκής, που χρόνια τώρα λυμαίνονταν την πόλη, ότι δεν είμαστε ίδιοι. Για μας μόνη και αποκλειστική στόχευση είναι η προώθηση και η επίλυση των ζητημάτων της πόλης και των πολιτών και όχι το προσωπικό βόλεμα, το ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος και η εκμετάλλευση των συμπολιτών μας, όπως χρόνια αυτοί έκαναν και αρκετοί ακόμα και σήμερα κάνουν.

Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο φως για το μέλλον της πόλης και των παιδιών μας, αυτοί ας κρυφτούν ως γνήσιοι τυφλοπόντικες στις τρύπες τους και ως άνανδροι, βρόμικοι και κακοήθεις, που είναι, ας συνεχίσουν με ψεύδη και συκοφαντίες να προσπαθούν να υπονομεύσουν το έργο της δημοτικής αρχής. Μόνο γι αυτό είναι ικανοί. Αλλά τι να περιμένει κανείς από αυτούς που ο κόσμος καθημερινά τους φτύνει κι αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει;