Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 23:41
Τοπικά

Ο Αλ. Βούλγαρης «καίει» Σκοτινιώτη για ΕΡΓΗΛ: «Να μη μιλάει για πολιτικές ευθύνες» – Υπεκφυγή Σκοτινιώτη, με…στίχους!






Για το θέμα του σκανδάλου της ΕΡΓΗΛ και του κινδύνου να τιναχθεί στον αέρα η ΔΕΥΑΜΒ μίλησε χθες στον ASTRA ο πρώην δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης.
“Τα θέματα αυτά έχουν λυθεί από τη Δικαιοσύνη. Πολιτική ευθύνη για ένα πρόβλημα που το ΔΣ της επιχείρησης δεν είχε καμία σχέση, δε μπορώ να πω ότι υπάρχει.
Από τη διαπίστωση που έγινε από ορκωτούς λογιστές, το πρόβλημα ξεκίνησε από την παρέλευση της ημερομηνίας επιμέτρησης.
Ήμασταν Διοίκηση τότε βέβαια.
Ο κ. Βούλγαρης τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεση λέγοντας ότι “υπάρχουν πολλά στοιχεία, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κακό αποτέλεσμα για τη ΔΕΥΑΜΒ”.
Στο ερώτημα του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη που καταλογίζει πολιτικές ευθύνες δήλωσε:
“Η σημερινή δημοτική αρχή πήρε ένα θέμα από παλιότερες διοικήσεις.
Ο κ. Σκοτινιώτης να μη μιλάει για πολιτικές ευθύνες. Ο νομικός σύμβουλος που επέλεξε για να διεκδικήσει την ένσταση της ΔΕΥΑΜΒ είχε προβλήματα, το νομικό γραφείο δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα στη νομική διεκδίκηση της υπόθεσης.
Το θέμα είχε ολοκληρωθεί πριν τη θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής. ”

Απάντηση (;) Σκοτινιώτη

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο FaceBook ο πρώην δήμαρχος, Πάνος Σκοτινιώτης, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση που εκτιμάται ότι αποτελεί μια απόπειρα απάντησης, σίγουρα όχι πειστικής και ικανοποιητικής, που μάλλον χαρακτηρίζεται σαν υπεκφυγή, στην ευθεία επίθεση Βούλγαρη εναντίον του. Γράφει λοιπόν:

««Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά, πασχίζουν τώρα να βρουν λεκέδες στη δική σου». Υπέροχος στίχος του Μανόλη Αναγνωστάκη, που ταιριάζει γάντι στα όσα ακούμε και διαβάζουμε τις μέρες αυτές –κι όχι μόνο- στην πόλη»

Δείτε το βίνετο από το 58.16