Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 08:21
Παραθλητικά

Ο αθλητικός Εισαγγελέας διάβασε την ανακοίνωση της Λάρισας;






Τελικά ο Αλέξης Κούγιας μας διέψευσε και πάλι. Εκεί που πιστεύαμε ότι θα γλιτώναμε έστω για μία εβδομάδα από τις καταγγελίες του και το κλάμα του, μετά την «επιτομή» του πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ήρθε να μας διαψεύσει με το νέο επικοινωνιακό του παραλήρημα.
Αρχικά τα έβαλε με τον Απόλλωνα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μία από τις πιο βρώμικες ομάδες. του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε βέβαια ότι προ καιρού, είχε χαρακτηρίσει «βρώμικες» ομάδες τα Τρίκαλα, τα Χανιά, την Κέρκυρα και την Παναχαϊκή. Σίγουρα μου διαφεύγουν και κάποιες ακόμα ομάδες αλλά μικρή σημασία έχει. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, είναι ότι η μοναδική καθαρή ομάδα της κατηγορίας είναι η Λάρισα.
Αφού λοιπόν τελείωσε (έτσι τουλάχιστον φαίνεται) με τον Απόλλωνα, σειρά πήρε ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ κ. Δημητρίου, ο οποίος –άκουσον άκουσον- τόλμησε να διαψεύσει τον Αλέξη Κούγια. Τι είπε ο άνθρωπος; Αυτό που γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Ότι η Λάρισα έχει δύο ΑΦΜ και ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να πάρει άδεια και να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Δημητρίου αναφέρθηκε επίσης και στα επικοινωνιακά τρικ του Κούγια, αλλά ούτε που με απασχολεί. Όπως επίσης δεν με απασχολεί καν η απάντηση του Κούγια προς τον Δημητρίου, εκτός από ένα και μόνο σημείο της. Αυτό στο τέλος της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου λέει ότι «Η Λάρισα έχει πάρει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα γιατί όταν χρειάστηκε οι οπαδοί της έκοψαν την Ελάδα στη μέση».
Δηλαδή τι ακριβώς μας λέει ο κύριος Κούγιας; Ότι αν δεν πάρει αδειοδότηση η Λάρισα, θα κοπεί η Ελλάδα στη μέση;
Και αναρωτιέμαι. Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας είναι γνώστης της ανακοίνωσης αυτής και για τον εκβιασμό που επιχειρεί ο κ. Κούγιας;

Απλά αναμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της αθλητικής δικαιοσύνης…