Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:42
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουρές αυτοκινήτων λόγω χιονιού στο Δομοκό (photos)






Ο χιονιάς που από το πρωί έχει επισκεφθεί τη Φθιώτιδα, τις απογευματινές ώρες χτύπησε περισσότερο προς την περιοχή του Δομοκού, όπου δίνεται μάχη για να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο.

Η Τροχαία έχει στήσει μπλόκο στη διασταύρωση «Σανατορίου», έξω από τη Λαμία και ακινητοποιεί όλα τα φορτηγά που κινούνται προς Δομοκό, ενώ επιτρέπει να περάσουν μόνο τα ΙΧ, τα οποία είναι εφοδιασμένα με αλυσίδες.

Η κυκλοφορία στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού γίνεται με αρκετή δυσκολία, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούν μηχανήματα της Περιφέρειας που ρίχνουν αλάτι και καθαρίζουν το οδόστρωμα.

(Οι φωτογραφίες είναι από το δρόμο Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της Αγίας Αικατερίνης και το 16ο χλμ)Έντονη χιονόπτωση είχαμε και στον Ε65, στο νέο κομμάτι από Ξυνιάδα Δομοκού προς Τρίκαλα, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών έπεσε πάρα πολύ χιόνι μέσα σε λίγες ώρες. Ευτυχώς τα μηχανήματα της Νέας Οδού έχουν καταφέρει να κρατήσουν το δρόμο ανοιχτό και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά μέχρι αυτή την ώρα.

Αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται προς Καρπενήσι από τον Τυμφρηστό και μέχρι μετά τη σήραγγα «Π. Μπακογιάννης». Χιονίζει αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία στο δρόμο από Λαμία προς Μπράλο.

Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής στο εθνικό δίκτυο, όπου προληπτικά στα επίμαχα σημεία έχει πέσει αρκετό αλάτι και τα μηχανήματα της εταιρείας είναι σε ετοιμότητα, για να επέμβουν όπου χρειαστεί.

Κλειστά τα σχολεία στο Δομοκό

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε πριν από λίγο με απόφαση του Δημοτικής Αρχής τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά αύριο σε όλη την περιοχή του Δομοκού.

 

 

Πηγή: lamiareport.gr