Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:11
Παραθλητικά

Οταν ο ΣΦΟΒ τα έχωνε σε Βαρούτσικο και Τόρη






Ο Γιώργος Τόρης διέψευσε τα σενάρια για ανάμειξή του το ερχόμενο καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Για τον Γιώργο Βαρούτσικο – προς το παρόν τουλάχιστον- δεν έχει ακουστεί τίποτα.
Το ερώτημα είναι το εξής: Τον Γιώργο Βαρούτσικο ή ακόμα – ακόμα και τον Γιώργο Τόρη θα τον ενέκρινε ο ΣΦΟΒ; Και το ρωτάμε αυτό διότι πέρυσι ο ΣΦΟΒ με ανακοινώσεις του επιτέθηκε στη διοίκηση του Γιώργου Βαρούτσικου (στην οποία συμμετείχε φυσικά και ο Γιώργος Τόρης).
Και επειδή κάποιοι μπορεί να τις έχουν ξεχάσει, ιδού μία από τις ανακοινώσεις του ΣΦΟΒ με ημερομηνία 22/1/1015), με τις οποίες τα έχωνε σε Βαρούτσικο και Τόρη.

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ του κ. Βαρούτσικου κατά του ΣΦΟΒ. Ο ΣΦΟΒ από το καλοκαίρι έστειλε 7 με 8 επιστολές στήριξης μέχρι και χθες, εγκωμιάζοντας πάντοτε τα μέλη της Διοίκησης και προτρέποντας τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει με εισιτήρια διαρκείας, με μετοχές και παρουσία στο γήπεδο.
Διαφωνήσαμε με κάποιες απαξιωτικές τοποθετήσεις της ΠΑΕ για τον κόσμο μετά τον αγώνα με τη Λάρισα και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ΠΑΕ του κ. Βαρούτσικου δείχνει εμπάθεια και μικροψυχία απέναντι στον αρχαιότερο και μαζικότερο επαρχιακό Σύνδεσμο, με πάνω από 750 μέλη στο μητρώο μας και έτος ίδρυσης το 1971.
Ένας Σύνδεσμος που το 2004 έβαλε πλάτη να ξεκολλήσει η ομάδα μας από τη Δ’ Εθνική φέρνοντας τότε στην ΠΑΕ πάνω από 300.000 ευρώ. Και σε όλα τα πέτρινα χρόνια ήτανε παρόν και κάποιοι άλλοι σήμερα Ολυμπιακάρες από τα σπλάγχνα ήτανε απόντες και άγνωστοι.
Εμείς δε θα δώσουμε συνέχεια στην διχαστική, εκδικητική και μικρόψυχη πολιτική αντίληψη του κ. Βαρούτσικου.
Θα στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα και στους 6 τελικούς στον δρόμο για τα πλέι οφ. Και μετά ο κ. Βαρούτσικος ας μιλήσει για την ταμπακέρα. Πού πήγε ο κόσμος του Ολυμπιακού; Ποιος τον έδιωξε; Ποιος τον απογοήτευσε;
Αλήθεια κ. Βαρούτσικε και μέλη της ΠΑΕ, εφόσον ο ΣΦΟΒ είναι ένα ή δύο άτομα τότε γιατί ασχολείστε με μας; Τόσο μας φοβάστε;»
Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»

Οχι τίποτα άλλο, αλλά εκεί στο ΣΦΟΒ μάλλον ξεχνάνε γρήγορα, όταν έλεγαν ότι τιμούν τον Βαρούτσικο κι τον Τόρη και ότι ποτέ δεν τους τα… έχωσαν.

Υ.Γ. Και για να μην παρεξηγηθώ, οι ανακοινώσεις κατά του Βαρούτσικου και του Τόρη, βγήκαν από τον ΣΦΟΒ και όχι από κάποιον άλλον σύνδεσμο φιλάθλων.