Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 23:15
Παραπολιτικά

Ορφανοτροφείο: Ταμειακές διευκολύνσεις και «δαγκώματα» για δανεικά – Δικαιώνεται και πάλι η Δημοτική Αρχή






Νωπός είναι ακόμη ο θόρυβος που οι «προστάτες» της πόλης, της νομιμότητας και της Δημοκρατίας είχαν εγείρει σχετικά με τις εκλογές για νέο ΔΣ στο Ορφανοτροφείο και για την αποφασιστικότητα του Δήμου Βόλου, έχοντα εκ του Νόμου την εποπτεία, να αλλάξουν πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν ανταποκρίνονταν στην αποστολή του σημαντικού αυτού Ιδρύματος…

Και θα θυμάστε όλοι ποιες ύβρεις, ποιες συκοφαντίες, ποιες κραυγές από όλα αυτά τα ΜΜΕ της διαπλοκής, είχαν ακουστεί κατά του Αχιλλέα Μπέου και των συνεργατών του, με υπονοούμενα ότι θέλει να ελέγξει το Ίδρυμα γιατί έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία και άλλα τέτοια εμετικά…

Διαβάστε, λοιπόν, σημερινό σχόλιο σε ένα από αυτά τα ΜΜΕ, τη «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», για να καταλάβετε, για πολλοστή φορά, το βαθμό της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας αυτών που υποτίθεται ότι έχουν σαν αποστολή την έγκυρη ενημέρωση σας…

Αυτό δεν είναι Ορφανοτροφείο…. «Θ»

Στο σχόλιο αναφέρονται επί λέξει τα εξής:

«Ακόμα δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της παράδοσης -παραλαβής στο Ορφανοτροφείο άρχισαν τα παρατράγουδα. Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο καταγγέλθηκε η πρώην πρόεδρος Σοφία Ιωάννου ότι δανείστηκε από ιδιώτη 1.000 ευρώ για να πληρώσει εργαζόμενη που βρισκόταν σε διαδικασία επίσχεσης. Τα χρήματα στον ιδιώτη δεν επεστράφησαν, όπως ο ίδιος διαβεβαίωσε μέλη της διοίκησης, ενώ το μέλος που κατήγγειλε την κ. Ιωάννου, τόνισε πως μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα χρήματα δεν «πέρασαν» μέσα από το ίδρυμα. Σε αυτό το γεγονός, βασίστηκε και η καταγγελία, που κατατέθηκε επίσημα και επώνυμα στο Δ.Σ.
Έγινε στη συνεδρίαση του «κουτρούλη ο γάμος». Ο νέος πρόεδρος Άγγελος Αγραφιώτης επικοινώνησε με την πρώην πρόεδρο κ. Ιωάννου και εκείνη του απάντησε πως ο δανεισμός από τον επιχειρηματία ήταν προσωπικός.
«Ε, τότε δεν ανακατεύομαι» είπε εκείνος, με τις καταγγελίες για τα 1.000 ευρώ που δόθηκαν για αποπληρωμή εργαζόμενης να συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.
Για τα 1.000 ευρώ έχει κοπεί μια απόδειξη, η οποία αναφέρει το όνομα της π. προέδρου, το όνομα του επιχειρηματία που είναι ο κ. Πάνος και η αιτιολογία γράφει: «1.000 ευρώ για ταμειακή διευκόλυνση του Ορφανοτροφείου Βόλου». Αναφέρουμε τι αναγράφει η απόδειξη γιατί την έχουμε στα χέρια μας».

ΥΓ. Ενδιαφέρουσα η εμπλοκή του ονόματος του προέδρου του ΔΣ του Γηροκομείου, κ. Παύλου Πάνου σε ταμειακές διευκολύνσεις. Υποθέτουμε, γιατί δεν διευκρινίζεται, ότι είναι αυτός. Οπότε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον περιμένουμε να μάθουμε αν τα 1000 ευρώ δόθηκαν από το ταμείο του Γηροκομείου ή από την τσέπη του κ. Πάνου.