Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 19:49
Αθλητικά

Οριστικά την Πέμπτη το ραντεβού των «3» με Κοντονή!






Οριστικά την Πέμπτη 23/3 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η πολύ-αναμενόμενη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Ιβαν Σαββίδη και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Υπουργείο Αθλητισμού, παρουσία του Σταύρου Κοντονή στον οποίο ανήκει και η πρωτοβουλία.

Μέχρι στιγμής, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει το παρών και να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και απ’ ότι φαίνεται εμμένει στην απόφασή του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου, «στόχος της συνάντησης κορυφής είναι να συμφωνηθούν στο ίδιο τραπέζι υπό την αιγίδα της αθλητικής ηγεσίας, “κοινές γραμμές” στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του αθλήματος».

Αυτό σημαίνει πως από την πλευρά Κοντονή, θα επιδιωχθεί να συμφωνήσουν οι τρεις «μεγάλοι» σε πρόσωπα κοινής αποδοχής για την ηγεσία της ΕΠΟ, της Super League και για τη διοίκηση της διαιτησίας.

Όπως εξάλλου τονίζεται, «η πρωτοβουλία του Υφυπουργού εμπεριέχεται σ’ ένα ευρύτερο πρόγραμμα ενεργειών που έχει αναλάβει, στο πλαίσιο κεντρικών κυβερνητικών αποφάσεων για την αναγέννηση του ποδοσφαίρου στη χώρα, κι έχει ως προτεραιότητα να βρεθούν μαζί κορυφαίοι επενδυτές του χώρου και να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους, και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος».