Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:01
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Οπου φτώχια και γκρίνια – Ξενέρωτη «κόντρα»






Κάποιες λίγες ποσοστιαίες μονάδες, άντε το πολύ 20 – 25, έχουν να μοιραστούν οι υποψήφιοι της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ στο Δήμο Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος δεν «τσιμπάει» στις προκλήσεις τους να ασχοληθεί μαζί τους και να τους χαρίσει λίγη δημοσιότητα και έτσι άρχισαν τις κοντρίτσες μεταξύ τους. Ξενέρωτες μεν ( τι άλλο;), κοντρίτσες δε…

Διαβάζουμε λοιπόν στο site του Δημ. Μαρέδη: “Τα «πυρά» του υποψηφίου δημάρχου Βόλου Απόστολου Παπαδούλη συγκέντρωσε σήμερα η “εκλεκτή” της ΝΔ για τον Δήμο Βόλου Νάνσυ Καπούλα.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη, ο κ. Παπαδούλης αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των συλλογικοτήτων για την καύση RDF, υπερασπιζόμενος την ανησυχία τους. “Πρέπει να υπάρξει επιστημονική τοποθέτηση στο θέμα. Υπάρχει διάσταση απόψεων στην επιστημονική κοινότητα και πρέπει όλα να συζητηθούν. Διαπιστώνω μία απουσία και από το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας στο ζήτημα αυτό. Υποτίθεται ότι έχει επιστήμονες που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στη δημόσια συζήτηση” τόνισε ο κ. Παπαδούλης “δείχοντας” την πρόεδρο και υποψήφια Δήμαρχο Ν. Καπούλα.

Πρόκειται για την πρώτη αντιπαράθεση που διεξάγεται στο υπό διαμόρφωση προεκλογικό σκηνικό για τον δημαρχιακό θώκο στην πλατεία Ρήγα Φεραίου”.

Σημ. Καλόν είναι να προσέξει ο κ. Παπαδούλης μην προκαλέσει την μήνιν του αδυσώπητου και αποφασισμένου Δημ. Βαϊτση γιατί το τίμημα που θα κληθεί να πληρώσει θα είναι δυσβάσταχτο. Μπορεί να μην του ξανακάνει like στο Face Book ούτε η Άντζελα…

Σημ 1. Αυτό το «υποτίθεται έχει επιστήμονες» είναι πολύ βαρύ κύριε Παπαδούλη μου. Να το μάθει ο πολύς Μπαλαρούτσος να έχουμε άλλα… κι αυτός, να ξέρεις, δεν συγχωρεί!